Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotell i närheten
Kostnadsfri avbokning till den 03/08
240 US$
228 US$
Hotels.com
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Kostnadsfritt wifi
  • Fri parkering
Hotel The Cliff Bay(Funchal)
Kostnadsfri avbokning till den 02/08
308 US$
288 US$
Expedia.com
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Kostnadsfritt wifi
  • Fri parkering
Ocean Gardens(Funchal)
105 US$
100 US$
Booking.com
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Fri parkering
  • Gratis frukost
205 US$
165 US$
Pestana Hotel Group
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Pool
  • Restaurang
189 US$
179 US$
Pestana Hotel Group
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Pool
  • Restaurang
Kostnadsfri avbokning till den 02/08
281 US$
273 US$
Expedia.com
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Kostnadsfritt wifi
  • Fri parkering
194 US$
178 US$
Priceline
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Kostnadsfritt wifi
  • Pool
181 US$
Priceline
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Fri parkering
  • Pool
Belmond Reid's Palace(Funchal)
Kostnadsfri avbokning till den 28/07
392 US$
369 US$
Booking.com
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Kostnadsfritt wifi
  • Fri parkering
Omdömen (1 074)
Filtrera omdömen
1 074 resultat
Medlemsbetyg
492
438
117
18
9
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
492
438
117
18
9
Läs vad resenärer säger:
Filtrera
Listan uppdateras ...
914 av 1 074 omdömen
Omdömet skrevs 30 november 2016

Trevligt lägenhetshotell som vi besökt flera gånger. Mycket bra service med bra uppslag på utflykter. Passar alla åldrar. Två pooler, en inomhus och en utomhus. Serveringspersonalen mycket trevlig och mån om att göra sitt bästa.

Tips för att välja rum: Välj mot parkområdet
  • Bodde här: april 2016, reste som ett par
    • Sovkvalitet
    • Renlighet
    • Service
Tack 502margaretak
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
PVMH, Manager på Pestana Village, svarade på det här omdömetSvarade 2 december 2016
Google-översättning

Dear Guest,

We are pleased to hear that you have enjoyed your stay with us. Your positive comments about us have been really appreciated and we sincerely hope that your travelling plans bring you back to Madeira again, so we can have the pleasure of hosting you again to offer “Memorable Moments”.

Kind regards,

Rui Feiteira | Manager

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 13 november 2016 från mobil enhet

Bra standard och mycket fint hotell. Räkna dock inte med att skapa några avancerade måltider i köksvrån, det är litet och fungerar nog bäst för att koka kaffe och steka ett par ägg.
Hotellet ligger relativt nära Funchal centrum och det är nära till flera bra barer och restauranger.

Bodde här: november 2016, reste med vänner
Tack larshI5179DC
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
PVMH, Gerente på Pestana Village, svarade på det här omdömetSvarade 14 november 2016
Google-översättning

Dear Guest,

Thank you so much for choosing Pestana Village for your stay at Madeira and for taking some of your time for sharing your feedback. We are pleased to note that the experience at the Pestana Village met your expectations and that you had a really nice and comfortable stay with us. Thank you once again for your kind comments and we look forward to welcoming you and your family back to the Pestana Village.

Yours sincerely,

Rui Feiteira | Manager

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 24 mars 2016

Vi är väldigt nöjda med vår vistelse på Pestana Village Garden Resort Aparthotel i Funchal. Vi firade guldbröllop, vilket på ett mycket trevligt sätt uppmärksammades av hotellet med cava till frukost och en flaska på kylning på rummet. Bidrog till att göra "vår dag" trevlig på alla sätt. Överhuvudtaget trevlig, vänlig och hjälpsam personal. Vi är mycket nöjda med Madeira, Funchal och Petana Village. Tack!

Tips för att välja rum: Om du vill se havet måste du upp från marknivå och nästa våning. Havet ligger söderut.
  • Bodde här: mars 2016, reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Service
Tack Ulla C
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
PVMH, Gerente på Pestana Village, svarade på det här omdömetSvarade 28 mars 2016
Google-översättning

Dear Guest,

Thank you for visiting the Pestana Village during the special moment of the celebration of your wedding anniversary.
The “Island of flowers and eternal Spring” of Madeira is the best destination for this type of celebrations and Pestana Village one of the best choices to stay because of our location, gardens, pools and gastronomy.
Your kind comments were shared with all the staff members, who were happy to know of your satisfaction.
We would like to take this opportunity to invite you to join our loyalty program Pestana Priority Guest which is available at our website.

Kindest regards,

Tiago Gouveia | Unit Supervisor

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 6 februari 2016 från mobil enhet

Tillräckligt bra för de flesta och passar familjer lika bra som äldre. Nära till Funchal och lido området. Trevligt trädgård, lugnt och fridfullt. Bra pooler inne och ute. Rum med havsutsikt eller pool. Maten helt okej men man kan också gå till lido eller forum. Tyvärr inte wi-fi på rummen, men winter garden är ok att sitta i.

Bodde här: februari 2016, reste med familjen
Tack Peter S
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
PVMH, Gerente på Pestana Village, svarade på det här omdömetSvarade 12 februari 2016
Google-översättning

Dear Guest,

We appreciate your comments regarding your stay at Pestana Village.
It is always a pleasure to receive positive feedback.
We would like to take this opportunity to invite you to join our loyalty program Pestana Priority Guest which is available at our website.

Looking forward to welcome you in Madeira in a near future,

Tiago Gouveia | Unit Supervisor

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 15 januari 2016

Denna trädgård är helt nagnefik , man behöver inte ut på långa promenader ,om man har trötta ben, Trädgården har det mesta,pooler om man vill njuta av solen,, varmt inomhusbad om det regnar ,och en hjälpsam personal !

  • Bodde här: januari 2016, reste som ett par
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Tack Lars L
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
PVMH, Gerente på Pestana Village, svarade på det här omdömetSvarade 20 januari 2016
Google-översättning

Dear Guest,

We are pleased to hear that you have enjoyed your stay with us. Your positive comments about us have been really appreciated and we sincerely hope that your travelling plans bring you back to Madeira again, so we can have the pleasure of hosting you again to offer “Memorable Moments”.

Kind regards,

Tiago Gouveia | Unit Supervisor

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen