Jag älskar arkitekturen på det här hotellet, det känns som att kliva in i en Bondfilm från 70-talet. Den gigantiska frukostmatsalen hade enorma panoramafönster ut mot soluppgången och trots dess storlek blev det aldrig högljutt. Ytorna är enorma i de allmänna utrymmena och mitt rum var också stort. Städningen gjordes tidigt under dagen och var prickfri. Jag kan undra lite över att persiennerna som täcker badrummets stora fönster ut mot sovrummet manövrerades från sovrummet och inte från badrummet? Det är ju den som är i badrummet som vill styra insynen, inte tvärtom.
Frukostens buffé hade allt jag ville ha inklusive lokal färsk frukt och mousserande vin, omelettkocken var snabb och duktig.
Jag hade bara kontakt med receptionens personal vid in- och utcheckning men de var trevliga och snabba.
Poolområdet var snyggt och välstädat, poolbaren hade mycket att välja på både i mat- och dryckesväg. Det fanns gott om solsängar både i skugga och sol. Hela trädgården är mycket vacker med sin växtlighet.
Att kryssningsfartyg lägger till i hamnen nära intill är inte hotellets fel men när båtarna lämnar motorerna på både låter och luktar de.
Inomhuspoolen var väl tilltagen men vattnet var lite kallt.Mer
- Besök hotellets webbplats
- 011 351 308 808 461