Tillbringade en ganska mulen och regnig vecka i Madeira på Eden Mar. Vi trivdes bra på hotellet och hade ett fint rum med fantastisk havs- och poolutsikt. Vi hade tur att få rummet på femte våningen. Det hade varit ett rejält oväder innan vi anlände så tyvärr hade det regnat in i korridoren vilket gav ett lite sunkigt första intryck. Men rummet var fint och stort. Lite myror dock men det är sånt de har problem med förstod vi.
Frukosten var mycket bra. Det fanns champagne och färsk frukt, massor av bröd, musli, alla slags ägg, pålägg, grönsaker, korvar och jättegoda grillade tomater. men kaffet var inte alltid så gott.
Det är fin anläggning. Vacker trädgård, mycket plats vid poolerna. All personal är mycket serviceinriktad utan att vara påträngande. En dag vid poolbaren beställde jag en sallad som de hällt alldeles för mycket dressing på. Då påtalade vi det och barkillen strök salladen från notan direkt, utan krus. Vi testade även behandlingar på spa och var mycket nöjda med dem.
Läget på hotellet var bra - nära havet och inte så långt från olika restauranger. Men det är en bit från stan. Tyvärr går gratisbussen inte på kvällarna. Men det är å andra sidan inte så dyrt med taxi och bussarna går regelbundet. När vi kommer nästa gång hoppas vi att saltvattenbassängerna vid Lido-badet är renoverade för då skulle man kunna bada i havet också,