Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Goda pastejer”
Omdöme om Pasteis de Belem

Pasteis de Belem
Rankad som nr 4 av 63 Bagerier i Lissabon
Certificate of Excellence
Prisklass: 7 US$ - 15 US$
Kök: Café
Mer restauranginformation
Restauranginformation
Bra för: Lokal mat, Familjer med barn
Middagsalternativ: Lunch, Middag, Sent på kvällen, Frukost, Buffé, Leverans, Avhämtning
Område: Belém
Omdömet skrevs 31 mars 2018 från mobil enhet

Ett måste om man besöker Belem. Servitören var en aning stressad men som sagt, kakorna var riktigt goda!

Datum för besöket: mars 2018
Tack Sissie B
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdömeOmdömen (42 808)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

1519 av 42 821 omdömen

Omdömet skrevs 8 mars 2018 från mobil enhet

Min reportageresa om Lissabon och arkitekturen var tvungen att ta en liten omväg till Belem. Pateis de nata och kaffe i charmig miljö, visserligen bland massor av turister, men det stör faktiskt inte. Bakverken är ugnsvarma hela tiden och cafét anrikt. Värt det.

Datum för besöket: februari 2018
Tack Roger A
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 4 mars 2018 från mobil enhet

Ett Hofbrauhause på bakelse kan detta trevliga ställe liknas. Fullt med folk som bara gör en sak, njuter Lissabons paradbakelse i mängder. Skulle bli förvånad om det inte säljs 100 000 bakelser per dag på detta fantastiska ställe. Är du i Belem måste du stanna till här. Takeaway eller en plats på ställe. Snabb och bra service gör att du inte behöver vänta så länge.

Datum för besöket: mars 2018
Tack 676stefano
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 21 januari 2018 från mobil enhet

Ett fantastigt konditori med plats för 400 sittande gäster. Pastei de Belem är deras berömda kaka.
Var beredd att stå en stund i kö.

Datum för besöket: januari 2018
Tack tranell
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 24 december 2017 från mobil enhet

Detta bakverk kan fås på de flesta kaféer eller konditorier. Besök också gärna bageriet i Belem som anses vara ursprungsplatsen. Spårvagn 15 tar dig dit.

Datum för besöket: december 2017
Tack Sture H
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Pasteis de Belem tittade också på

Lissabon, Lisbon District
 
Lissabon, Lisbon District
 
Lissabon, Lisbon District
Lissabon, Lisbon District
 

Besökt Pasteis de Belem? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt