Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Bästa Neta”
Omdöme om Manteigaria

Manteigaria
Rankad som nr 1 av 128 Efterrätter i Lissabon
Certificate of Excellence
Kök: Café
Mer restauranginformation
Restauranginformation
Bra för: Lokal mat
Område: Bairro Alto, Bica och Cais do Sodré
Omdömet skrevs 11 juli 2018 från mobil enhet

Här köper du Lissabons Neta, går att stå och ta kaffe och äta den. Man ser tillverkningen. En Neta smakar som ett lyxigt winerbröd med lagom söt vaniljkräm

Datum för besöket: juli 2018
Tack Veronique082014
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdömeOmdömen (3 975)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

15 av 3 975 omdömen

Omdömet skrevs 11 april 2018

Suveränt gott med bakelser och kaffe på denna plats! Jag älskar detta med atmosfären, bakelserna, kaffet. Det blir så bra! Det smakar så härligt gott Portugal!

Datum för besöket: mars 2018
    • Standard
    • Service
    • Mat
Tack Miguel d
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 18 mars 2018 från mobil enhet

Tog och testade deras kända lilla bakverk här! Den var god men hade varit godare att få den alldeles varm. Men det var fortfarande bra!

Datum för besöket: mars 2018
Tack 212isabelf
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 7 mars 2018 från mobil enhet

Kön började ute på gatan, redan där var förväntningarna höga!
Nygräddade, fortfarande varma, omöjligt att bara äta en!
Mitt tips är att köpa några extra för att återigen få uppleva en härlig känsla!
Detta var bland de bästa med Lissabon så missa för i alla världar inte detta!

Datum för besöket: december 2017
Tack dennisklaar
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 20 januari 2018 från mobil enhet

Helt otroligt goda, nybakta och varma. Ett måste när du är på besök i lissabon. Perfekt att ta med till torget utanför med en espresso.

Datum för besöket: januari 2018
1  Tack jimmiea2014
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Manteigaria tittade också på

Lissabon, Lisbon District
Lissabon, Lisbon District
 
Lissabon, Lisbon District
Lissabon, Lisbon District
 
Lissabon, Lisbon District
 

Besökt Manteigaria? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt