En underbar lägenhet i två etage. Modernt men ändå funktionellt inredd. Nära till butiker, bagerier och restauranger. Den branta smala trappen upp till lägenheten känns jobbig, speciellt med bagage, men när man väl är uppe så är det väl värt mödan. Området ligger högt upp med en fin utsikt över Lissabons gamla gränder.
Vi bodde fem nätter i denna fantastiskt fina lägenhet. Vi fick ett varmt och personligt bemötande av Juan som tog emot oss och visade oss vilka bekvämligheter som fanns. Under vår vistelse fanns han hela tiden till hands per telefon och sms. Det var härligt att få känna oss som hemma i Lissabon, med bageriet utanför dörren, bra restauranger, mataffärer och all upptänklig service inom promenadavstånd. Att bo såhär fint och stort, till ett så bra pris, är fantastiskt. Vi både lagade egen mat (särskilt uppskattat när man har små barn) och åt på restaurang ibland.
Det är lätt att nå andra platser i centrum av Lissabon med spårvagn 28 som har en hållplats bara ett stenkast från lägenheten. På promenadavstånd finns två fantastiska utsiktsplatser (5 min) och till Castelo do Sao Jorge tog det ca 20 min att gå.
Jag kan varmt rekommendera denna lägenhet!
Hur lätt var det att boka verksamheten? | Hur användbara var vägbeskrivningarna till verksamheten? |
Hur lätt var det att hämta nyckeln/få tillträde till verksamheten? | Hotellets skick på det stora hela |
Sängar och madrasser | Kök och redskap |
Rent badrum | Andra lokaler och bekvämligheter |