Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Bästa fiket i Cascais”
Omdöme om Bijou de Cascais

Bijou de Cascais
Rankad som nr 1 av 6 Bagerier i Cascais
Certificate of Excellence
Prisklass: 8 US$ - 14 US$
Kök: Portugisiskt
Middagsalternativ: Frukost, Leverans
Restauranginformation
Middagsalternativ: Frukost, Leverans
Omdömet skrevs 18 november 2017 från mobil enhet

Mycket goda bakverk. Har alla Portugisiska specialiteter. Går att sitta både inne och ute.
Supertrevlig personal.

Tack Jan T
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Filipa C, Proprietário på Bijou de Cascais, svarade på det här omdömetSvarade 20 november 2017
Google-översättning

Tack så mycket!
Thank you very much for your review!

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdömeOmdömen (404)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

15 av 404 omdömen

Omdömet skrevs 12 oktober 2017 från mobil enhet

Fantastiskt goda bakverk! Åt min första Pastel de nata där! Som en dröm! Gott kaffe till. Kan varmt rekommenderas!

Tack Margaretha R
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Filipa C, Proprietário på Bijou de Cascais, svarade på det här omdömetSvarade 16 oktober 2017
Google-översättning

Thank you very much!

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 12 april 2017

Farligt goda bakverk som både ser goda ut och smakar ännu bättre. Trevlig personal med stort överseende med förvirrad turist

Tack Robban62
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 25 juni 2016 från mobil enhet

Mycket trevligt café med bra service. Testa gärna brioche, då de var mycket goda och gärna även nata, dom var perfekta, krämiga och goda.

2  Tack Lars E N
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Filipa C, Proprietário på Bijou de Cascais, svarade på det här omdömetSvarade 28 juni 2016
Google-översättning

Tack för en kommentar sympatisk!
Thank you very much! We're glad you liked our pasteis de nata and valued our service.

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 10 oktober 2014

Snabb och bra service och utmärkta klassiska bakverk, trevlig och snabb personal. Pasteis de nata fanns givetvis samt en mängd andra bakverk. Vi satt ute på en fin torg servering beställde vi disken sedan kom de ut med allt.

Tack Anders B
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Pedro C, Proprietário på Bijou de Cascais, svarade på det här omdömetSvarade 17 oktober 2014

Tack för den fina kommentaren.

Kul att du gillade det.
Här finns hopp när de återvänder till Cascais

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Bijou de Cascais tittade också på

Cascais, Lisbon District
 
Cascais, Lisbon District
 
Cascais, Lisbon District
 

Besökt Bijou de Cascais? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt