Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Havets läckerheter ”
Omdöme om Mercado do Peixe

Mercado do Peixe
Rankad som nr 75 av 229 Restauranger i Ponta Delgada
Middagsalternativ: Middag, Sent på kvällen, Bokningar
Restauranginformation
Middagsalternativ: Middag, Sent på kvällen, Bokningar
Omdömet skrevs 31 mars 2018 från mobil enhet

Här serveras delikatesser från havets Sala djup. Prova grillspett med bläckfisk och räkor eller varför inte grillad haj.
Det vin som serveras har en f4isk smak.

Datum för besöket: mars 2018
Tack Highcoaster
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdömeOmdömen (750)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

26 av 750 omdömen

Omdömet skrevs 7 september 2017

En trevlig restaurang med ett bra läge efter Avenidan. Vi fick ett bra bemötande och god service av en väldigt trevlig och social servitör. Maten var god och vällagad, och salladsbordet med färsk sallad var fräsch. Rena toaletter.

Datum för besöket: augusti 2017
    • Standard
    • Service
    • Mat
Tack _hakan_bergdahl
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 29 april 2017

Med helt OK mat. Inget utöver det vanliga. Rent och fint, också på toaletterna. Lite för lång väntetid på mat och nota när restaurangen var nästan fullsatt.

Datum för besöket: april 2017
Tack 241bm
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 4 mars 2017 från mobil enhet

Pittoresk restaurang med mycket god mat mat. Här hittar man traditionell azorisk mat och dryck. Rekommenderar särskilt deras bläckfisksallad som förrätt.

Datum för besöket: maj 2016
Tack Elin N
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 11 november 2016

Var där 2 ggr och bra båda gångerna. Åt grillade sardinhos , Chicharillhos, Red snapper och Lapas. Kanongott och acceptabelt pris. Lågsäsong så inga långa väntetider på käket.

Datum för besöket: november 2016
Tack bmmbres
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Mercado do Peixe tittade också på

Ponta Delgada, Sao Miguel
Ponta Delgada, Sao Miguel
 
Ponta Delgada, Sao Miguel
Ponta Delgada, Sao Miguel
 
Ponta Delgada, Sao Miguel
Ponta Delgada, Sao Miguel
 

Besökt Mercado do Peixe? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt