Akkanarin i varlden
Huddinge, Sverige

Superhärlig atmosfär!

5,0 av 5 bubblorOmdömet skrevs 17 juli 2019från mobil enhet
Vilken färgklick! Inspirerande för både ögat och hjärtat att bo här. Avspänd och trevlig atmosfär. En härlig oas med en riktigt fräsch frukostbuffé som inkluderar både spa-musik och en ishink med bubbel. Rummen är inredda av någon som gillar sitt jobb. Här trivs jag!

Och som en bonus: tar du en tidig morgonpromenad/löptur ut till udden (1km) så får du hela Ponta da Piedade för dig själv och det är riktigt mäktigt. Dessutom är den närmaste stranden, Praia Dona Ana. Så läget är perfekt, tycker jag. 👍
Datum för vistelsen: juli 2019
0.7 km från Villas D. Dinis Charming Residence Adults Only
5.7 km från Villas D. Dinis Charming Residence Adults Only
Visa fler hotell i Lagos
Omdömet skrevs 10 juni 2019

Toppbetyg. Vi stor trivdes. Hotellet vänder sig till vuxna gäster utan barn, dvs perfekt om du vill ha lugn och ro. Trevligt uppbyggt med flera olika byggnader och många små poolområden. Vi bodde på en svit som vi varmt rekommenderar. Stort rum med egen balkon. Trevlig personal, jätte charmiga rum med fin touch på intedningen. Lätt att parkera om man har bil, mini-butik nära hotellet och toppen frukost. Wi-Fi fungerade utan anmärkning. Till närmaste strand Praia D.Ana cirka 10 min promenad och cirka 25 min till centrala Lagos. Vi kan utan tvekan rekommendera Villas D. Dinis

Datum för vistelsen: juni 2019
1  Tack Marco M
Omdömet skrevs 15 januari 2019 från mobil enhet

Vi bodde på Villas D. Dinis i två nätter & stormtrivdes. Tyvärr blev det inte längre pga fullbokat. Men charmigare hotell har vi nog inte sett. Det är som en liten by med flera små hus i olika design. Det går små ”gator” mellan husen som ger en trevlig inramning. Vårt rum var som en lite 1:a med kokvrå & balkong, snygg & fräsch inredning. Frukost serveras mitt i ”byn”, mkt trevligt uppdukad & varierad meny.
Bra personal, snabb in & utcheckning, bra parkering. Vi kan utan tvekan rekommendera Villas D. Dinis.

Datum för vistelsen: maj 2018
Tack JohanBra
Omdömet skrevs 19 november 2018 från mobil enhet

Ett jätte mysigt ställe att bo på. Inbäddad i grönska med små pool områden.
Rummet stort med dubbelsäng, soffa vardagsrums-bord litet matbord litet pentry så smakfullt möblerat.
Liten fin frukostrestaurang med inne och uteplatser.
Gång avstånd in till stan och stränder som är hisnande vackra.
Utanför vårt rum fanns en liten sittplats med bord och stolar.
Kan varmt rekommendera detta fina boende kanske inte så mkt för barnfamiljer men vuxna.
Wi-fi fungerade dåligt!

Datum för vistelsen: november 2018
Restyp: Reste med vänner
Tack Holmekulan
Omdömet skrevs 21 maj 2018 från mobil enhet

Villas Dinis kan bara få ett toppbetyg. Väldigt trevligt uppbyggt med flera olika byggnader som utgör själva hotellet. De är mysigt sammanbyggda med gångar, trädgård & pooler. Trevlig personal, jätte charmiga rum med fin touch på intedningen. Lätt att parkera, mini-butik nära hotellet & en av de bästa frukostar vi någonsin sett. Ca 1,5 km lätt promenad till Historical city i Lagos.

Datum för vistelsen: maj 2018
2  Tack JohanBra
Omdömet skrevs 31 oktober 2016 från mobil enhet

Vi valde hotellet då den vänder sig enbart till vuxna gäster och då vi vill ha lugn och ro.
Vi bokade ett rum med utsikt över poolen. Hotellet ligger som många sagt ca 20 promenad från stan och ca 5 minuters promenad från de vackra stränderna.

Det finns en matbutik på väg till stan, men då rummet enbart har kylskåp och vattenkokare så kan man ändå inte göra så mycket egen mat på rummet.

Poolområdet är lugnt och trevligt och solstolar finns för alla, men vi när vi ville sola så fanns inga madrasser till solstolarna. Och när vi frågade efter dem och de lovade att komma med dem till vårt rum, så hände inget.
Rummet var ganska mörkt och fuktigt, sängen var stor, men hård, planlösningen var inte bra, det fanns för lite förvarings möjligheter till kläder och väskor och kylskåpet lät en del på natten. Städningen var rätt så usel, duschen var ofräsch och dräneringen fungerade dåligt och hyllorna på toaletten var helt otorkade när vi checkade in.

Tv:n var dock bra, det fanns gratis Wi-Fi, frukosten var bra och det var tyst och lugnt. Så skulle man rusta upp stället så skulle vi kanske kunna tänka oss att bor här någon natt.

Datum för vistelsen: oktober 2016
Tack HMPR