Anneli B
Stockholm, Sverige

Trevligt hotel

4,0 av 5 bubblorOmdömet skrevs 3 jan. 2023
Trevligt hotell, rummet var jättebra, frukosten helt ok med bra utbud. Personalen var jättebra och helt fantastisk, min man råkade bryta benet under vår vistelse och vi fick så mycket hjälp av personalen som gjort allt dom kunde för att underlätta resten av vår vistelse. Läget helt ok, lätt att gå ner till gamla stan, men eftersom hotellet ligger på en höjd så är den en ganska lång och brant uppförsbacke när man ska gå hem.
Datum för vistelsen: oktober 2022
Aqualuz Lagos by The Editory, Serviços ao cliente/atendimentoAqualuz Lagos By The Editory, svarade på det här omdömet
Svarade 4 okt. 2023
Esteemed Mr/Mrs Anneli,
Thank you very much for your preference and for your kind review.
We are very glad to hear that, even after the unfortunate event of your husband breaking his leg, our staff made your stay delightful.
We must invite you to visit us again after the renovations that are starting this year.

Kind regards,

Aqualuz Lagos by The Editory Team
Det här är det subjektiva svaret från en representant för ledningen och inte från Tripadvisor LLC.
  • StayForLong
Omdömen (1 050)
1 050 resultat
16 av 1 050 omdömen
Omdömet skrevs 29 november 2018 från mobil enhet

Väldigt tomt ställe så här i slutet av november, vi åt ensamma frukost 2/3 morgnar. Frukosten hade de nog väntar ner betydligt pga bristen på gäster, och det varma var inte varmt, men helt ok. Vi uppgraderade utan kostnad till en lägenhet högt upp, vilket ju var bra, men ventilationen var dålig på rummet och sängen hård och platsad, så kände mig fuktig. MYCKET bra gym med flera skivstänger, TRXband, hantlar förutom de vanliga maskinerna. Bra vägar att springa på om man vill. Nära både till gamla stan och ut till Ponto de piedade. MYCKET fint att gå från Praia do Camilo till fyren och sedan till Praia de porto de Mos. Får inte missas! Säkert bra att cykla runt också.
Personalen trevlig

Datum för vistelsen: november 2018
Tack camilla ö
Omdömet skrevs 17 augusti 2018 från mobil enhet

Här kommer mina plus och minus.
- Rent och fräscht
- Bra utrustat kök.
- Djuppool
- Trevlig personal (förutom en man vid baren)
- Fin solterass på taket med dusch
- Möjlighet att testa dykning med tub i poolen

Minus
- Handdukar vid pool slut ofta
- Hårda sängar
- Paxade solstolar från 07 och underdimensionerat poolområde
- Dålig AC klarade inte att kyla rummet samt att aggregatet var på balkongen så det blev väldigt varmt och bullrigt.
- Endast en utgång från hotellet vilket var nackdel om man bodde på fel sida
- Mycket skrik från pool

Datum för vistelsen: augusti 2018
Tack 868lukask
Omdömet skrevs 5 april 2018 från mobil enhet

Lägenhetshotell men det finns ändå en resturang (besökte inte den) och mycket faciliteter. Rummen är fina och bra inredda. Vi hade ett rum för 4 personer och fick då två små balkonger, två badrum, kök, litet vardagsrum och två sovrum. Ingen diskmaskin i köket och lite få glas men det fanns bland annat ett litet kylskåp med frysfack, vattenkokare, en spis med två plattor och en mikro. Lite krångel med luftvärmepumpen men det gick bra till slut och även lite hjälp av personalen. Städning varje dag. Ute poolarna är inte uppvärmda, iallfall inte i april. Man får ett inträde per dag till inomhus poolen, gymmet, bastu m.m. fanns även träningspass man fick gå på. Lite dåligt att man inte kunde gå in och ut som man ville utan det var bara en gång per dag. Men det var fint i wellness centret! Parkering finns precis vid hotellet. Mycket trevligt personal i receptionen.

Datum för vistelsen: april 2018
Tack Lisa N
Omdömet skrevs 21 februari 2018 från mobil enhet

Stort hotell, fina rum och välutrustade kök. Personalen i receptionen var trevlig. Enda minuset är att den stora poolen var stängd för reparation, detta betydde att den enda tillgängliga poolen var cirka 120 cm djup.

Datum för vistelsen: februari 2018
Tack Theo_MS
Omdömet skrevs 10 september 2017

Bra hotell med gångavstånd ned till gamla stan och närbelägna stränder. Bra lägenhet med välutrustat kök och liten platt-tv högt (?) upp på väggen. Hårda sängar och ganska lyhört från korridoren utanför. Fina pooler men lätt irriterande att hotellet tillåter folk att lägga ut sina handdukar tidigt på morgonen för att markera sina solstolar. Betyget 4 borde kanske vara 3 1/2.

Rumstips: Högt upp med utsikt mot poolen är nog bäst.
Datum för vistelsen: september 2017
Tack svempa89