Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Lång härlig strand”
Omdöme om Meia Praia

Meia Praia
Boka i förväg
Mer information
40,31 US$*
och över
2-timmars kajaktur på Ponta da Piedade grottor ...
Rankad som nr 4 av 36 saker att göra i Lagos
Certificate of Excellence
Information om sevärdheten
Omdömet skrevs 18 augusti 2017 från mobil enhet

Vackert, rent och ger dej en härlig promenad. Var beredd på lite nudister när du kommer till de mer ödsliga delarna av stranden.
Restauranger finns utmed stranden,men inget pärlband vilket jag gillar. Det blir mera strand och hav på det viset.

Datum för upplevelsen: juli 2017
Tack Maj S
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdömeOmdömen (1 931)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk
Filtrera

48 av 1 931 omdömen

Omdömet skrevs 5 augusti 2017 från mobil enhet

Den här stranden rymmer mängder av människor utan att det känns trångt. Botten är härlig sand och det är fantastiskt härligt att bada, särskilt om det är vågor.
Om det blåser hårt från nordväst är detta inte en lämplig strand. Då blir man blästrad . Men hyr man en solstol och kommer upp lite dunkar det. Det finns flera restauranger och grupper av solsängar längs den riktigt långa stranden. Kommer man gående från stan kan man åka en liten personfärja över hamninloppet och spara in rätt många steg. Annars går det lokalbuss hit och det finns många olika ställen att parkera bilen på.

Datum för upplevelsen: juli 2017
Tack Ulrika R
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 11 maj 2017

Underbar strand med bra läge nära staden lagos. Underbara sanddyner att promenera pånär det är lågvatten. Fina restauranger längs stranden

Datum för upplevelsen: april 2017
Tack ewapaajarvi
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 21 februari 2017 från mobil enhet

Denna sandstrand som är flera km lång är helt underbar. Det finns långa ställen där man kan vara ensam och andra där man har badvakter. Flera små restauranger finns vid stranden, som ex. Lindas där man kan äta gott och njuta av utsikten över stranden. Många åker hit för att surfa när vågorna är stora.

Datum för upplevelsen: november 2016
Tack NinaGrebbestad
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Läs fler omdömen
Omdömet skrevs 3 juli 2016

Härlig, lång och bred sandstrand som inbjuder till promenader. Rent och fint och inte alls trångt. Det finns flera ställen att parkera samt många restauranger längs stranden.

Datum för upplevelsen: juni 2016
Tack evah733
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Meia Praia tittade också på

 
 

Besökt Meia Praia? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt