Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Lång härlig sandstrand”
Omdöme om Meia Praia

Meia Praia
Boka i förväg
Mer information
40,48 US$*
och över
2-timmars kajaktur på Ponta da Piedade grottor ...
Rankad som nr 4 av 36 saker att göra i Lagos
Certificate of Excellence
Information om sevärdheten
Omdömet skrevs 3 juli 2016

Härlig, lång och bred sandstrand som inbjuder till promenader. Rent och fint och inte alls trångt. Det finns flera ställen att parkera samt många restauranger längs stranden.

Datum för upplevelsen: juni 2016
Tack evah733
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdömeOmdömen (1 930)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk
Filtrera

812 av 1 931 omdömen

Omdömet skrevs 6 maj 2016

Ett av det Bästa strand valet Algarve kusten kan erbjuda härliga vågor, snäckor i alla fantastiska färger, närhet till staden, fina restauranger, lång härlig strand perfekt för lång promenad.

Datum för upplevelsen: april 2016
Tack ewapaajarvi
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 25 april 2016

Lång sandstrand som inbjuder till en sund powerwalk,bra beachresuranger som ligger längs stranden med jämna mellanrum och vill man slappa i skuggan så finns det solstolar och parasoller vid nästan varje resturang.

Datum för upplevelsen: april 2016
Tack Heidi S
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 24 mars 2016 från mobil enhet

8 kilometer lång härlig sandstrand. Lugnt och fint rent och prydligt. Finns flera cafeer och restauranger längs stranden.

Datum för upplevelsen: mars 2016
Tack NinaGrebbestad
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Läs fler omdömen
Omdömet skrevs 1 mars 2016

Prisvärda solstolar ,nära marinan.Mycket trevlig personal och en trivsam atmosfär. Rekommenderar att testa deras ribs.

Datum för upplevelsen: augusti 2015
Tack wemen38
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Meia Praia tittade också på

 
 

Besökt Meia Praia? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt