Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Just Re-Booked!”

De bästa priserna för
Incheckning dd/mm/åååå Utcheckning dd/mm/åååå
Priserna är för 1 rum, 2 vuxna
Visa priser
Jämför priser från de mest populära resesidorna
och 1 sida till!
Cerro da Marina Hotel
Rankad som nummer 39 av 154 hotell i Albufeira
Certificate of Excellence
Omdömet skrevs januari 27 2012
Google-översättning

Tips för att välja rum: The Balcony rooms have a lovely view over the pool and garden.
Visa fler tips på hur du väljer rum
  • Bodde här: Oktober 2011, reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
1  Tack susan h
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme
Omdömen (312)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

227231 av 312 omdömen

Omdömet skrevs oktober 19 2011
Google-översättning

Tips för att välja rum: Ask for one overlooking the pool
Visa fler tips på hur du väljer rum
  • Bodde här: Oktober 2011, reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
6  Tack mark666
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs september 19 2011
Google-översättning

  • Bodde här: September 2011, reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Rum
    • Service
4  Tack tsstraw
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs augusti 16 2011
Google-översättning

Tips för att välja rum: Spacious, clean, laundry and towels changed daily. Excellent air-con. Flatscreen TV with BBC and Sky ...
Visa fler tips på hur du väljer rum
  • Bodde här: Augusti 2011, reste som ett par
    • Standard
    • Sovkvalitet
    • Renlighet
    • Service
4  Tack Sian316016
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs juni 26 2011
Google-översättning

  • Bodde här: Juni 2011, reste som ett par
    • Standard
    • Sovkvalitet
    • Renlighet
    • Service
4  Tack LizzygirlUk
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Andra hotell som du kanske också gillar …
Resenärer tittade även på dessa Albufeirahotell
0.3 km bort
Hotel do Cerro
Hotel do Cerro
Nr 49 av 154 i Albufeira
826 omdömen
1.7 km bort
Hotel Alisios
Hotel Alisios
Nr 24 av 154 i Albufeira
341 omdömen
0.6 km bort
Rocamar Exclusive Hotel & Spa
Visa priser
Visa priser
Visa priser
4.7 km bort
Vila Gale Atlantico
3.5 km bort
Aqua Pedra dos Bicos Design Beach Hotel
1.3 km bort
Hotel Almar
Hotel Almar
Nr 74 av 154 i Albufeira
258 omdömen
Visa priser
Visa priser
Visa priser

Besökt Cerro da Marina Hotel? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ytterligare information om Cerro da Marina Hotel

Adress: Rua do Cerro Grande, Albufeira 8200-108, Portugal
Telefonnummer:
Region: Portugal > Algarve > Faro District > Albufeira
Bekvämligheter:
Bar/lounge Strand Fitnesscenter med gym/träningsrum Gratis frukost Kostnadsfritt höghastighetsinternet (wifi) Kostnadsfri parkering Husdjur tillåtna (hundar/husdjur välkomna ) Restaurang Rumservice Spa Swimmingpool Anpassat för rullstol Flygplatstransport
Typ av hotell:
Nr 16 av Romantiska hotell i Albufeira
Nr 19 av Spahotell i Albufeira
Nr 26 av Strandhotell i Albufeira
Nr 30 av Lyxhotell i Albufeira
Prisklass: 502 kr - 1 556 kr (Baserat på genomsnittspriser för ett standardrum)
Hotellklass:4-stjärnigt — Cerro da Marina Hotel 4*
Antal rum: 23
Bokningsalternativ:
TripAdvisor är stolta över att vara partner med Booking.com och TripOnline SA så att du tryggt kan boka med Cerro da Marina Hotel. Vi hjälper miljoner resenärer varje månad att hitta de perfekta hotellen för både semester- och företagsresor, alltid med de bästa rabatterna och specialerbjudandena.
Kallas också för:
Cerro Da Marina Hotel Albufeira
Cerro Da Marina Albufeira

Är detta ditt TripAdvisor-objekt?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt