Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“Bra läge fin pool”
andra resenärer har bokat det här boendet

Omdöme om Aldeia Azul Lot 1

Först till kvarn gäller för bokningar på det här boendet. Boka datumen innan de blir tagna
Kontrollera tillgänglighet
Bokningsförfrågan
Skicka förfrågan
Mycket bra
14 omdömen
Den här verksamheten är inte tillgänglig dessa datum.
Ge inte upp! Gör förfrågan om andra tillgängliga boenden som är precis som det här -
Visa alla tillgängliga boenden
Översikt
Andelslägenhet/lägenhet -
1 sovrum, 1 badrum, för 4
Albufeira, Faro District, Algarve

Omdömen från våra medlemmar

Mycket bra - baserat på 14 omdömen
Skriv ett omdöme

Omdömen från våra medlemmar

Lennart J
Nivå 4 Skribent
34 omdömen
7 omdömen om hotell
common_n_hotel_reviews_1bd8 5 hjälpsamhetsröster
“Bra läge fin pool”
Omdömet skrevs 26 september 2018 för en vistelse i september 2018
1
person tyckte att det här omdömet var hjälpsamt

Bra läge, gångavstånd till många restauranger. poolen ren och fin i lugnt läge. Tyvärr lite långt till stranden ( ca 3 km ).

Datum för vistelsen: september 2018
Din ålder 65+
Skulle du rekommendera det här hotellet till en vän?   Ja.
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Maikely V
1 omdöme
Omdömet skrevs 25 augusti 2020 för en vistelse i augusti 2020
Google-översättning

Datum för vistelsen: augusti 2020
Din ålder 25-34
Skulle du rekommendera det här hotellet till en vän?   Ja.
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget
aug 31 2020
Gracias
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Josep P
1 omdöme
Omdömet skrevs 14 augusti 2019 för en vistelse i augusti 2019
Google-översättning

Datum för vistelsen: augusti 2019
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget
aug 31 2020
Gracias.
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Ale37x
Tours, Frankrike
1 omdöme
Omdömet skrevs 12 september 2018 för en vistelse i september 2018
Google-översättning

Datum för vistelsen: september 2018
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget
sep 13 2018
Thank you for your review . You are also the perfect guest.
Hope to have you as a guest in the future .
Marie
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
José S
2 omdömen
Omdömet skrevs 20 augusti 2018 för en vistelse i augusti 2018
Google-översättning

Datum för vistelsen: augusti 2018
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Ange datum för att mer korrekta priser
2 gäster
Vuxna2
Barn0
Tillämpa
Äger du en semesterbostad? Lägg upp den här.
Extra inkomst
Tjäna pengar på att hyra ut ditt boende. Du slipper betala avgifter i förskott och är inte bunden av några avtal. Du får helt enkelt behålla en större del av kakan själv.
Enkelt att hantera
Bekräfta bokningar med ett enda klick och spåra allt från förfrågan till utcheckning – var du än är.
Pålitligt enligt resenärer
Tripadvisor hjälper resenärer att boka boenden på ett tryggt sätt med miljontals omdömen och säkra onlinebetalningar.
Skapa ett kostnadsfritt objekt