Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotell i närheten
Omdömen (1 733)
Filtrera omdömen
1 733 resultat
Medlemsbetyg
895
671
123
24
20
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
895
671
123
24
20
Läs vad resenärer säger:
Filtrera
Listan uppdateras ...
1116 av 1 733 omdömen
Omdömet skrevs 22 november 2015 från mobil enhet

Hotellet var rent och tyst. Rummet hade allt som behövs för en bra vistelse. Frukosten är enligt mig det viktigaste på ett hotell. Thons frukost hade allt man kan önska sig, speciellt juice-maskinen fångade mitt intresse. Rostat bröd med choklad var för mig en ny och trevlig bekantskap.

Bodde här: november 2015, reste i arbetet
Tack Haagel
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
EU_Management, P.A. to the G.M. på Thon Hotel EU, svarade på det här omdömetSvarade 24 november 2015
Google-översättning

Dear Haagel,
Many thanks for the comment. The hotel is indeed situated in the EU quarter and is the perfect place to combine business activities and leisure. Nice to hear you have appreciated the cleanliness of our rooms and the tranquility that ensures a good night sleep. Our breakfast buffet is one of the best in Brussels with a large choice of fresh, seasonal and organic ingredients. There are also many local specialties such as the "chocolate tartines" made by a Brussels chocolate artisan. We do hope to welcome you back very soon.
Kind regards, Elise

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 20 november 2015 från mobil enhet

Ändamålsenligt utrustade rum. Frukosten är mycket bra. Jag sov gott i en fast säng. Avstår man städning av rummet erbjuds man en kupong värd 5 euro som kan skänkas till välgörande ändamål eller lösas in i baren! Vid ankomst sent på kvällen tog incheckningen lång tid och båda incheckningsautomaterna krånglade. Det var dock det enda som inte var helt perfekt!

Bodde här: november 2015, reste i arbetet
Tack Karin J
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
EU_Management, P.A. to the G.M. på Thon Hotel EU, svarade på det här omdömetSvarade 23 november 2015
Google-översättning

Dear Karin,
Thank you so much for the comment. Always great to hear that guests have liked the breakfast buffet we offer. Our hotel is indeed situated within the EU quarter and perfect to combine business/leisure. We act in a responsible way and have a extensive sustainability program with several actions: Green Voucher (if our guests decide not to have the cleaning service), Insect Hotel, Sustainable food items, .... We are sorry to read that you did experience an inconvenience with the automated kiosks in the lobby but our Front Office Team is at your total disposal in that case. We look forward welcoming you back soon.
With kind regards, Elise

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 28 oktober 2015 från mobil enhet

Fina och fräscha rum, däremot var inte soptunnan på toaletten tömd vilket kändes sådär kan jag tycka. Frukosten hade jag hört bra om innan och jag blev inte besviken, riktigt mycket att välja på. Skulle absolut välja detta hotell igen.

Bodde här: oktober 2015, reste i arbetet
Tack David Å
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
EU_Management, P.A. to the G.M. på Thon Hotel EU, svarade på det här omdömetSvarade 29 oktober 2015
Google-översättning

Dear David,
Thank you for the feedback. We are happy to know you did like our varied breakfast buffet which offers the very best of meat, fish, cold cuts, cheeses, fruit, vegetables, sweets,.... This enables our guests to start the day in the best possible way. As for the bathroom odor, never hesitate to contact our reception so that we can assist you with this. We do hope to welcome you back very soon again.
Kind regards, Elise

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 24 juli 2015

Hotellet ligger bra till för EU-kommissionens lokaler, servicen är mycket bra, frukosten är riktigt bra, men sängarna är helt förfärliga. Utan överdrift hade en filt på golvet inte varit hårdare. Vaknade ett flertal gånger av att den sida jag låg på hade domnat av. Helt förfärligt! Vid 5-tiden funderade jag på att ge upp försöken att få en god natts sömn och sätta mig i en av fåtöljerna i stället. Jag förstår inte de goda omdömena hotellet får, möjligen upplever man sängarna bättre om man är tyngre än mig. Ingen aning. Frågade samtliga i sällskapet om dom sovit bättre. Nej, samtliga hade vaknat av domningar i kroppen! Vid utcheckningen frågade jag om det fanns andra sängalternativ att boka, men det gör det inte.
Enda anlednigen till att betyget blir en 3a är servicen och frukosten, men jag kan inte bo här igen och kommer inte att göra det.

  • Bodde här: maj 2015, reste i arbetet
    • Standard
    • Sovkvalitet
    • Service
Tack manoni
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
EU_Management, P.A. to the G.M. på Thon Hotel EU, svarade på det här omdömetSvarade 29 juli 2015
Google-översättning

Dear Manoni,
Thank you for the comment. We regret you didn’t have a restful sleep at our hotel just as you deserved to. We have chosen high quality mattresses and bed linen since the opening in 2012 and we regret to hear that for some reason you did not feel comfortable on it.
We are glad you did appreciate the perfect location of our hotel and the exhaustive, tasty breakfast buffet we offer in the morning. We do hope to welcome you back in one of our Thon Hotels in the future.
Kind regards, Constance

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 3 juli 2015 från mobil enhet

Bra business Hotel.
Trevlig receptionspersonal, snabb och smidig incheckning
Öppna rena ytor med och mycket fräscht.
Rummen är ganska stora och med sköna sängar. Extra kudde finns. Stort och rent badrum med tillgång till schampoo, mm.
Handdukarna motsvarar kanske inte övriga standard.
Stor tv med brett utbud av alla möjliga kanaler
Gratis wi-fi som fungerar riktigt bra.
Frukosten är mycket bra med tillgång till färsk apelsinjuice och annat.+++
Tillgång till parkering också
Nära till tunnelbana
Rekommenderas varmt dock inget familjehotell.

Bodde här: juli 2015
Tack Cmskalman
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
EU_Management, P.A. to the G.M. på Thon Hotel EU, svarade på det här omdömetSvarade 6 juli 2015
Google-översättning

Dear Guest,
We would like to thank you for your comment on Thon Hotel EU. We are glad you appreciated our Front Office team, indeed they want to provide you with the best and efficient service they can. Our rooms are equipped with all the amenities required to enjoy a great stay, the WIFI is indeed free for all individual reservations. We are proud our breakfast buffet is one of the best in the Brussels market: varied, copious, made with fresh and local foods. Concerning its location, the hotel is situated in the European District therefore our guests are mainly businessmen who appreciate the convenient location. However, especially during weekends and holidays we also have leisure guests and families that enjoy the modern design and services of our hotel .
We look forward welcoming you again in Thon Hotel EU.
Kind regards, Constance

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen