Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Ultramodernt hotell i stram design och med delikat frukost”
Omdöme om nhow Rotterdam

De bästa priserna för
Incheckning dd/mm/åååå Utcheckning dd/mm/åååå
Priserna är för 1 rum, 2 vuxna
Visa priser
Jämför priser från de mest populära resesidorna
och 11 sidor till!
nhow Rotterdam
Rankad som nummer 7 av 53 hotell i Rotterdam
MiljöledarePlatinanivå
Omdömet skrevs september 14 2016

Stort, trendigt hotell i den råa stilen med interiörer i grå betong, neonskyltar och mörka glasytor. Rejäl och bekväm säng i ett rymligt, men ganska stramt inrett rum i dova färger. TV-n dolde sig bakom en rökfärgad glasvägg. Allt var mycket rent och fräscht. Ett minus för den minimala avställningsytan i badrummet. Frukosten var helt i en klass för sig. Här hade man dukat upp kakor och små vackra bakverk på konditorsvis. Små portionsflaskor med yoghurt, joser och annat nyttigt samsades sida vid sida med vackert upplagda ostar, skinka, små skålar med grönsaker, nötter, mandlar, pyttesmå marmeladburkar, färska croissanter och grövre bullar, ja ett brett sortiment av mycket. Dessutom tillredde kockar där och då små portioner av delikata varmrätter. Syftet verkade vara att göra frukosten till en upplevelse. Tidvis var det dock ganska trångt och långa köer. Vid kaffemaskinerna där var och en skulle välja sin egen café au lait ringlade sig kön kilometerlång...
Vill du bo trendigt på ett stort och ganska anonymt hotell samt prova på en annorlunda frukostupplevelse så är detta hotellet för dig.

Tips för att välja rum: Välj gärna ett rum högt upp för att få utsikt över hamnområdet i en annars ganska trist omgivning.
Visa fler tips på hur du väljer rum
  • Bodde här: Maj 2016, reste i arbetet
    • Läge
    • Rum
    • Service
Tack Kulturjobbresor
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
NhowRotterdam, Guest Relations Manager på nhow Rotterdam, svarade på det här omdömetSvarade september 17 2016
Google-översättning

Dear Kulturjobbresor,

Thank you so much for stay with nhow Rotterdam. It was a pleasure to welcome you!
Your feedback will be shared with the concerned departments.

Please do not hesitate to contact us if you would like to revisit nhow!

With kind regards,

Charlotte Gerlofsma
Guest Relations Manager

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdömeOmdömen (1 722)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

26 av 1 722 omdömen

Omdömet skrevs juli 2 2016 från mobil enhet

Fräscht, fint, mycket bra läge. Härlig utsikt från rummet. Fint planerade rum. Fläckfri städning. Mycket trevlig och tillmötesgående personal i receptionen. Otroligt god lunch och mycket fräsch frukost i restaurangen som också har en fin terass med utsikt över vattnet. Väl värt pengarna!

Bodde här: Juni 2016, reste i arbetet
Tack insolitus08
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
NhowRotterdam, Guest Relations Manager på nhow Rotterdam, svarade på det här omdömetSvarade juli 10 2016
Google-översättning

Dear insolitus08,

Wauw, what an amazing score! It is so nice to read about your experience with nhow. It was a pleasure to welcome you.

Your enthousiasm regarding your stay with nhow is really contagious, which makes it an even nicer review. We are very proud of our hotel and it is amazing that we could share this with you.
Please let us know if you would like to visit nhow again.

With kind regards,

Charlotte Gerlofsma
Guest Relations Manager

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs juni 30 2016

Mycket tillmötesgående och trevlig personal. Fräscha, moderna rum med nespressobryggare och inbyggd tv i väggen. Innovativ och fin frukost. Inte den klassiska svulstiga stilen utan mer modernt och stilrent. Bra ljudisolering. Stora panoramafönster med häftig utsikt över bron och staden.

  • Bodde här: Juni 2016, reste i arbetet
    • Standard
    • Läge
    • Service
Tack jennie564
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
NhowRotterdam, Guest Relations Manager på nhow Rotterdam, svarade på det här omdömetSvarade juli 2 2016
Google-översättning

Dear jennie564,

Thank you so much for taking the time and effort to write a review about your stay with nhow Rotterdam! It is great to read that you have enjoyed your stay with us.

With kind regards,

Charlotte Gerlofsma
Guest Relations Manager

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs juni 10 2016 från mobil enhet

Trevligt hotell med bra läge. Trendigt men se till att få bra läge så du slipper stirra in i kontorskomplexet bredvid.
Rent och snyggt, stilrent och ett stort badrum. Nära till allmänna transportmedel.
Prisvärt definitivt, vi kommer absolut tillbaka hit om vi åker till Rotterdam igen.

Bodde här: Juni 2016, reste med vänner
Tack tomsbjorn
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
NhowRotterdam, Guest Relations Manager på nhow Rotterdam, svarade på det här omdömetSvarade juni 11 2016
Google-översättning

Dear tomsbjorn,

What a great review with so many kind words, thank you!

It would be our pleasure to welcome you again when you are revisiting Rotterdam. Please feel free to let us know when this is!


Vänlig hälsning,

Ashley Hartman
Guest Relations Manager

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs september 27 2015

Nhow är ett hotell som håller hög klass och ligger på trendiga Wilhelminapier nära Katendrecht, de gamla skepparkvarteren. Det är väldigt nära till både kollektivtrafik (Wilhelminaplein) som väldigt bra restauranger och stan ligger en kort promenad bort över Erasmusbrug. Läget är alltså väldigt bra. Ska man som vi gå på teater på Nieuwe Luxor är den bara ett stenkast bort. Överlag höll servicen hög klass, även om en av de som tog emot i receptionen verkade ha en dålig dag. Rummen hade fantastisk utsikt över vattnet in mot centrala Rotterdam (vi bodde på våning 22). Rummen är rena, snygga och sängar håller hög klass. Dock är det nog en fördel att dela rum med någon man känner sig bekväm med då det endast skiljer en halvt genomskinlig glasvägg från duschen till resten av rummet och inte heller toaletten är speciellt privat utan bara en frostad glasdörr utan lås och med ganska rejäla springor runt.

  • Bodde här: September 2015, reste med vänner
    • Standard
    • Rum
    • Service
1  Tack Nische8
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Andra hotell som du kanske också gillar …
Resenärer tittade även på dessa Rotterdamhotell
Stadsdriehoek
Mainport Hotel
Mainport Hotel
Nr 4 av 53 i Rotterdam
1 329 omdömen
Stadsdriehoek
citizenM Rotterdam
citizenM Rotterdam
Nr 2 av 53 i Rotterdam
1 585 omdömen
Cool
Hilton Rotterdam
Hilton Rotterdam
Nr 3 av 53 i Rotterdam
1 437 omdömen
Visa priser
Visa priser
Visa priser
Cool
Rotterdam Marriott Hotel
Rotterdam Marriott Hotel
Nr 5 av 53 i Rotterdam
1 601 omdömen
Suite Hotel Pincoffs
Nr 1 av 53 i Rotterdam
461 omdömen
Visa priser
Visa priser
Visa priser

Besökt nhow Rotterdam? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ytterligare information om nhow Rotterdam

Adress: Wilhelminakade 137, 3072 AP Rotterdam, Nederländerna
Telefonnummer:
Region: Nederländerna > Sydholland > Rotterdam
Bekvämligheter:
Bar/lounge Affärscenter med tillgång till internet Fitnesscenter med gym/träningsrum Kostnadsfritt höghastighetsinternet (wifi) Restaurang Rumservice Sviter Anpassat för rullstol
Typ av hotell:
Rankad som nummer 7 av 53 hotell i Rotterdam
Prisklass: 963 kr - 1 709 kr (Baserat på genomsnittspriser för ett standardrum)
Hotellklass:4-stjärnigt — nhow Rotterdam 4*
Antal rum: 278
Bokningsalternativ:
TripAdvisor är stolta över att vara partner med Booking.com, Hotels.com, Agoda, Expedia, TripOnline SA, NHHotels och 5viajes2012 S.L. så att du tryggt kan boka med nhow Rotterdam. Vi hjälper miljoner resenärer varje månad att hitta de perfekta hotellen för både semester- och företagsresor, alltid med de bästa rabatterna och specialerbjudandena.

Är detta ditt TripAdvisor-objekt?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt