Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotell i närheten
Omdömen (1 924)
Filtrera omdömen
1 924 resultat
Medlemsbetyg
476
752
385
189
122
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
476
752
385
189
122
Läs vad resenärer säger:
Filtrera
Listan uppdateras ...
16 av 1 924 omdömen
Omdömet skrevs 2 maj 2017

Stort och fint rum med fräscht badrum. Tyst trots närheten till Rembrandtplein med alla barer och restauranger. Hotellets egen restaurang hade fantastisk mat. Nära till buss och spårvagn och väldigt smidigt att komma till och flygplatsen.

  • Bodde här: april 2017, reste som ett par
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Tack ingegerder
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
P S, Manager på Eden Rembrandt Square Hotel Amsterdam, svarade på det här omdömetSvarade 3 maj 2017
Google-översättning

Dear guest,

Thank you very much for sharing your experiences with us. We are very pleased to hear you enjoyed your stay. We look forward to welcoming you back some day.

Kind regards, Patricia Singels





Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 7 mars 2016

  • Bodde här: februari 2016, reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med Amoma.com
Detta är ett subjektivt omdöme som skrivits av en enskild resenär och inte av TripAdvisor LLC eller dess partner.
Omdömet skrevs 25 mars 2013

Gångavstånd till centrum, blomstermarknaden och mycket annat. Nära till både tunnelbana och spårvagn. Mycket god frukostbuffé. Fräscha stora rum med hög standard.

Tänk på att minibaren debiteras direkt om ni rör varorna.

  • Bodde här: mars 2013
    • Standard
    • Läge
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
1  Tack Erik N
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 11 augusti 2012

Vi stannade två nätter, första kvällen anlände vi sent o fick ett ostädat rum (skräp på golvet o dammtussar under sängen) som luktade instängt i markplan mot gården. Vi kunde inte byta rum förrän till natten efter. Då fick vi ett rum mot gården (fallfärdigt hus mittemot) på femte våningen. Ingen lukt men nagel på mattan o dammtussar under sängen. Det var glasdörrar till badrummen så det går inte att vara diskret. Standardfrukost, dukat med flottiga bestick. När vi bad om nya var de lika flottiga. Vi upptäckte då att servitören torkade bord o dukade omvartannat så det kom från disktrasan. Vi åt i hotellets restaurang första kvällen. Den stänger kl 23 vilket passade oss som kom sent. Maten var helt ok men inte prisvärd. Personalen i lobbyn var inte alls serviceminded. Det fanns en gästdator och gratis wifi i lobbyn men inte på rummen. Pga läget o priset kan jag tänka mig att bo där igen men jag skulle välja bort frukost och be om ett rum mot gården någon våning upp.

  • Bodde här: augusti 2012
    • Standard
    • Läge
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Tack ateneum
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 8 juli 2011

Nonchalant och nedlåtande personal i receptionen (inte alla). Använda smutsiga glas sattes tillbaka utanför minibaren på rummet. Samma fläckar var kvar i 4 dagar. Ingen prislista för minibaren. Inga tillbehör i badrummet. Handdukar byttes varje dag fast man följde instruktioner för åter användning.
Bra läge.

  • Bodde här: juli 2011, reste i arbetet
    • Standard
    • Sovkvalitet
    • Renlighet
    • Service
Tack eva_quant
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen