Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotell i närheten
Omdömen (1 940)
Filtrera omdömen
1 940 resultat
Medlemsbetyg
481
757
389
189
124
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
481
757
389
189
124
Läs vad resenärer säger:
Filtrera
Listan uppdateras ...
27 av 1 940 omdömen
Omdömet skrevs 7 mars 2016

  • Bodde här: februari 2016, reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med Amoma.com
Detta är ett subjektivt omdöme som skrivits av en enskild resenär och inte av TripAdvisor LLC eller dess partner.
Omdömet skrevs 25 mars 2013

Gångavstånd till centrum, blomstermarknaden och mycket annat. Nära till både tunnelbana och spårvagn. Mycket god frukostbuffé. Fräscha stora rum med hög standard.

Tänk på att minibaren debiteras direkt om ni rör varorna.

  • Bodde här: mars 2013
    • Standard
    • Läge
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
1  Tack eriknetz
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 11 augusti 2012

Vi stannade två nätter, första kvällen anlände vi sent o fick ett ostädat rum (skräp på golvet o dammtussar under sängen) som luktade instängt i markplan mot gården. Vi kunde inte byta rum förrän till natten efter. Då fick vi ett rum mot gården (fallfärdigt hus mittemot) på femte våningen. Ingen lukt men nagel på mattan o dammtussar under sängen. Det var glasdörrar till badrummen så det går inte att vara diskret. Standardfrukost, dukat med flottiga bestick. När vi bad om nya var de lika flottiga. Vi upptäckte då att servitören torkade bord o dukade omvartannat så det kom från disktrasan. Vi åt i hotellets restaurang första kvällen. Den stänger kl 23 vilket passade oss som kom sent. Maten var helt ok men inte prisvärd. Personalen i lobbyn var inte alls serviceminded. Det fanns en gästdator och gratis wifi i lobbyn men inte på rummen. Pga läget o priset kan jag tänka mig att bo där igen men jag skulle välja bort frukost och be om ett rum mot gården någon våning upp.

  • Bodde här: augusti 2012
    • Standard
    • Läge
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Tack ateneum
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 8 juli 2011

Nonchalant och nedlåtande personal i receptionen (inte alla). Använda smutsiga glas sattes tillbaka utanför minibaren på rummet. Samma fläckar var kvar i 4 dagar. Ingen prislista för minibaren. Inga tillbehör i badrummet. Handdukar byttes varje dag fast man följde instruktioner för åter användning.
Bra läge.

  • Bodde här: juli 2011, reste i arbetet
    • Standard
    • Sovkvalitet
    • Renlighet
    • Service
Tack eva_quant
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Detta omdöme har översatts från Engelska. Visa original
Omdömet skrevs 22 juni 2011

Gick in i rummet.
Alldeles för varmt.
Luftkonditioneringen var trasig.
Bad omedelbart om att den skulle fixas.
Ingenting hände.
Frågade igen samma kväll.
Ingenting.
Nämnde det igen vid utcheckningen och fick en ursäkt.
Inte tillräckligt bra för 150 per natt.
Tyvärr, trots att läget är utmärkt gjorde det oss besvikna.
Hade ändå en bra helg men måste vara ärlig angående den dåliga servicen som sänkte det här stället

Tack TheFergiesOnHols
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.Skickades in den Engelska på www.tripadvisor.co.uk. Visa original
Visa fler omdömen