Jättebra, lättsam och trevlig kanalresa. Kaptenen/guiden Mike hade precis rätt nivå och bra humor. Man fick mer ost samt vin under hela resan. Ibland saknade jag att det inte fanns en mikrofon och högtalare för att höra allt.
Hi!
Thank you for your kind words!
Lovely to hear that our crew hosted you so well.
You are always welcome back at our Flagship family for a unique sight-seeing boat trip!
Gabriela - Head Operations Customer Care, Flagship Amsterdam
Så mysigt och bra anordnat. Fick mycket intressant information om staden och dess historia berättad på ett roligt sätt. Liten fin båt och de tar bara ett visst antal gäster så det var inte trångt.
Hi there,
It’s so lovely to read that you enjoyed yourself on board with us, on this Amsterdam boat trip.
Thank you for choosing Flagship; we’re very grateful to have had you on our canal cruise.
We wish you a beautiful day!
Gabriela - Head Operations Customer Care, Flagship Amsterdam
Åkte med Tiber och Constance, båda var mycket kunniga och vi fick veta massor om Amsterdams historia. Dessutom berättat med charm och de fick resenärerna att känna sig delaktiga. Bästa kanaltrippen som jag har varit på!
Fantastiskt trevlig båtresa i öppen båt. Bekväma sittplatser och hunden fick följa med gratis. Fin bar ombord och mycket duktiga guider. Lite dyrare än andra bolag men värt varenda cent.
Det var mitt under Prideparaden och kaos vid anslutningsplatsen. Vi blev lotsade till en annan kanal och fick en mycket trevlig ung guide och en fin tur med goda ostar och dryck.
Hi there,
We wish you a beautiful day!
Gabriela - Head Operations Customer Care, Flagship Amsterdam
Åkte en trevlig tur i Amsterdams kanaler ledd av kapten Ron och värdinnan Lizzy. Båda hade genuin och intressant kunskap kring det vi passerade. Tiden flög förbi och vi var mycket nöjda! Rekommenderas verkligen!
Hey,
Thank you for taking the time to write us such an incredible review; it means the world to us!
We can’t wait to have you over again and guide you through the magical canal belt of Amsterdam once more.