Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Lås de lägsta priserna från de här webbplatserna
clubmed.us
Priserna tillhandahålls av våra partner och återspeglar rumspriser per natt, inklusive alla skatter och avgifter som våra partner känner till. Mer information finns hos våra partner.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Hotell i närheten
Omdömen (1 163)
Filtrera omdömen
1 164 resultat
Medlemsbetyg
462
384
186
80
52
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
462
384
186
80
52
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
9196 av 1 164 omdömen
Omdömet skrevs 14 januari 2021
Google-översättning

Datum för vistelsen: januari 2021
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med Club Med
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Patrick Franck Oberaspach, Directeur général på Club Med Saint Moritz Roi Soleil, svarade på det här omdömetSvarade 16 januari 2021
Google-översättning

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 4 januari 2021
Google-översättning

Datum för vistelsen: december 2020
    • Renlighet
    • Service
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Patrick Franck Oberaspach, Directeur général på Club Med Saint Moritz Roi Soleil, svarade på det här omdömetSvarade 4 januari 2021
Google-översättning

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 30 december 2020
Google-översättning

Rumstips: This year no Club ambiance due to COVID
Datum för vistelsen: december 2020
    • Standard
    • Renlighet
    • Service
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Patrick Franck Oberaspach, Directeur général på Club Med Saint Moritz Roi Soleil, svarade på det här omdömetSvarade 30 december 2020
Google-översättning

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 20 mars 2020
Google-översättning

Datum för vistelsen: mars 2020
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
smrcchef01, Manager på Club Med Saint Moritz Roi Soleil, svarade på det här omdömetSvarade 20 mars 2020
Google-översättning

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 16 mars 2020
Google-översättning

Rumstips: Les plus belles vue
Datum för vistelsen: mars 2020
    • Renlighet
    • Service
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
smrcchef01, Manager på Club Med Saint Moritz Roi Soleil, svarade på det här omdömetSvarade 16 mars 2020
Google-översättning

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen