Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
2 personer tittar på det här hotellet
Booking.com
94 US$
Se erbjudande
Kostnadsfri avbokning till den 21-12-10
Expedia.com
84 US$
Se erbjudande
Kostnadsfri avbokning till den 21-12-11
Agoda.com
69 US$
Se erbjudande
Priceline94 US$
Hotels.com84 US$
travelup.com111 US$
Visa alla 16 erbjudanden
Priserna tillhandahålls av våra partner och återspeglar rumspriser per natt, inklusive alla skatter och avgifter som våra partner känner till. Mer information finns hos våra partner.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Hotell i närheten
Omdömen (2 918)
Filtrera omdömen
2 920 resultat
Medlemsbetyg
1 124
1 228
392
114
62
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
1 124
1 228
392
114
62
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
16 av 2 920 omdömen
Omdömet skrevs 19 juli 2018

Charmigt hotell med bra centralt läge. Mitt rum var trevligt med mycket fräscht badrum. Trevlig personal. Frukosten hade en del att välja på, men inte den mängden som hos stora svenska hotellkedjor. Jag hade rummet in mot gården, så kan inte säga om man skulle kunna störas av ev biltrafik. Ligger dock inte vid någon större led el dyl. Skulle jag åka tillbaka till Pisa skulle jag absolut överväga att återkomma till Hotel Bologna.

Rumstips: Hade rum 104 som är ett dubbelrum. Fräscht. Fönster in mot gården, så ingen förbipasserande trafik.
Datum för vistelsen: juli 2018
  • Restyp: Reste ensam
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Service
Tack Stefan A
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 18 juli 2018 från mobil enhet

Vi bodde 2 vuxna + 1 barn en natt i ett dubbelrum med AC och är fullt nöjda. Trevlig personal, centralt läge med gångavstånd till det mesta och egen shuttle service till flygplatsen. CNN i tv-utbudet och mkt rimliga priser i rummets minibar. Hann aldrig testa frukosten. Bor gärna här igen.

Datum för vistelsen: juli 2018
Restyp: Reste med familjen
Tack 840johanm
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 9 januari 2018 från mobil enhet

Bra hotell centralt i Pisa, gångavstånd till det mesta.
Parkering på gården
Stora fräscha rum något lyhört.
Jättebra continental frukost med färskpressad jos, ägg, bacon, amerikanska pannkakor mm.
Trevlig personal

Datum för vistelsen: januari 2018
Tack annasI6266UW
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 21 augusti 2017 från mobil enhet

Mycket bra hotell. Stort rum och badrum. Tyst läge. Härlig frukost med stort utbud och bl.a. färskpressad apelsinjuice. Skön terrass att sitta på före och efter middag. Bra läge, 5 min till tågstationen och ca 15 min till tornet. Hjälpsam personal. Vi kommer gärna åter!

Datum för vistelsen: augusti 2017
Restyp: Reste som ett par
2  Tack ulllun
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 15 mars 2017 från mobil enhet

Fin frukost, vänlig personal och bra läge. Rummet var välstädat men lite slitet med tanke på att det ska vara fyrstjärnigt.
I övrigt bra standard på allt och läget var lugnt. Hörde bara fåglarna som kvittrade våraktigt.

Datum för vistelsen: mars 2017
Restyp: Reste som ett par
Tack Catharina E
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen