Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Spännande italienska smaker”

IO osteria personale
Boka med
IO osteria personale har ingen tillgänglighet för den tid du valt. Välj en annan tid eller sök efter restauranger med tillgänglighet.
Tiden du har valt har redan passerat.
Rankad som nr 76 av 3 060 Restauranger i Florens
Certificate of Excellence
Kök: Italienskt
Mer restauranginformation
Restauranginformation
Bra för: Romantiska möten
Middagsalternativ: Sent på kvällen, Bokningar
Område: Santo Spirito/San Frediano
Omdömet skrevs 11 januari 2018 från mobil enhet

En fantastisk liten pärla i det trendiga området San Frediano. Här blir man mycket väl omhändertagen av personalen och blir serverad innovativ italiensk mat, perfekt om man är lite trött på det där mest traditionella. Kan rekommendera att välja en avsmakningsmeny, de är inte bara grymt goda utan även prisvärda. Mycket veg-vänligt ställe, det finns minst lika mycket vegetariskt på menyn som kött. Enormt vinutbud och även en del hantverksöl. Hit kommer jag gå igen!

Datum för besöket: december 2017
Tack Andreas_Linda
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdömeOmdömen (810)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

15 av 812 omdömen

Omdömet skrevs 15 oktober 2017 från mobil enhet

Den här restaurangen drivs av människor som älskar mat känns det som.
Många fantastiska smaker som man jobbat fram .
Servicen var mycket proffsig och kunnig .
En mycket mycket annorlunda meny .
Stället känns väldigt modernt och annorlunda .
Vill ni prova nya smaker och kombinationer besök restaurangen , ni kommer inte bli besvikna .

Datum för besöket: oktober 2017
Tack Mno4
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 13 september 2017

Annorlunda men god mat. Superbra service och grym somalier som hjälpte oss med passande viner enligt våra önskemål. Cocosdesserten är värd att nämnas, lovely!
Värt ett besök!

Datum för besöket: september 2017
    • Standard
    • Service
    • Mat
Tack Linda L
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 26 april 2017 från mobil enhet

Bra service, bra mat, bra prisnivå! Snart kommer de att ha en stjärna i guide rouge. Stort plus för den personliga servicen och bra priser på dryck.

Datum för besöket: april 2017
Tack Hanna B
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 25 juni 2016 från mobil enhet

Vi åt en meny 4-rätters med många spännande kombinationer. Mycket trevlig betjäning. En fantastisk tiramisu - en av de bästa vi ätit - men en lite för välkokt fisk drar ner totalbetyget.

Datum för besöket: juni 2016
Tack Hans W
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på IO osteria personale tittade också på

Florens, Province of Florence
Florens, Province of Florence
 
Florens, Province of Florence
Florens, Province of Florence
 
Florens, Province of Florence
Florens, Province of Florence
 

Besökt IO osteria personale? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt