Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Crazy restaurang”

Antica Trattoria da Tito
Rankad som nr 139 av 3 067 Restauranger i Florens
Certificate of Excellence
Prisklass: 15 US$ - 40 US$
Mer restauranginformation
Restauranginformation
Bra för: Lokal mat, Familjer med barn, Affärsmöten, Särskilda tillfällen, Större grupper, Romantiska möten
Middagsalternativ: Lunch, Sent på kvällen, Frukost, Middag, Leverans, Bokningar
Område: Florence Historic Center
Omdömet skrevs 2 juli 2016 från mobil enhet

En av Florens bästa trattorier med en helt underbar personal som bjuder på sig själva under kvällarna och har en crazy attityd men mycket hjärtlig. Maten på detta ställe är helt fantastisk, men räkna inte med att kunna beställa välstekt eller välgrillat för de serverar endast blodigt kött. Man måste också dricka ett glas Limoncello med personalen innan man får betala.

Datum för besöket: juni 2016
Tack Pet1959
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdömeOmdömen (5 936)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

26 av 5 936 omdömen

Omdömet skrevs 20 september 2015

Inte högsta betyg för maten, även om den var bättre än genomsnittet. Men den genuina atmosfären är värd en 5:a. I samma familjs ägo sedan 1913, och dagens ägare och tillika hovmästare är sonsonen. Otroligt egensinnig, kvällen vi var där bjöd han vitt och brett på hembryggd Limoncello. Inte så dumt.

Datum för besöket: september 2015
Tack 876perl
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 20 oktober 2013

detta ställe har blivit en riktig turistfälla!
stora grupper som strömmar in med guide, personalen arrogant
en av kyparna luktade svett
maten har blivit usel

Datum för besöket: oktober 2013
    • Standard
    • Atmosfär
    • Service
    • Mat
6  Tack marcel l
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 16 september 2013

Lysande service, strålande mat och bra viner. Prisvärt? Jo. Från 8 hungriga och törstiga från Sundsvall Svezia!!

Datum för besöket: september 2013
    • Standard
    • Atmosfär
    • Service
    • Mat
1  Tack Stephano G
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 30 april 2013

Gudomlig mat med underhållande och kunnig personal. Boka bord annars får ni gå på något sämre. Vildsvinet med äpple måste provas.

Datum för besöket: april 2013
    • Standard
    • Atmosfär
    • Service
    • Mat
Tack ola e
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Antica Trattoria da Tito tittade också på

Florens, Province of Florence
Florens, Province of Florence
 
Florens, Province of Florence
 

Besökt Antica Trattoria da Tito? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt