Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Väl värt ett besök!”

Gambero Rosso Taormina dal 1949
Boka bord
2
mån 26/10
20:00
Rankad som nr 48 av 268 Restauranger i Taormina
Certificate of Excellence
Kök: Italienskt
Mer restauranginformation
Restauranginformation
Bra för: Familjer med barn, Lokal mat
Middagsalternativ: Frukost, Lunch, Middag, Sent på kvällen, Bokningar
Omdömet skrevs för 4 veckor sedan från mobil enhet

God mat och supertrevlig personal, fin atmosfär! Raviolin med lax och pistage var väldigt god, likaså tomatsoppa som starter.

Datum för besöket: september 2020
1  Tack Solfavorit
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (2 001)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

15 av 2 001 omdömen

Omdömet skrevs 20 juli 2020 från mobil enhet

Allt var bra här. Personalen kunnig och trevlig, maten mycket god och man får mer än man förväntat sig. Bättre än många andra före på TripAdvisor

Datum för besöket: juli 2020
Tack GoranB148
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 20 september 2019

Bra mat, bra service och prisvärt! Ätit där flera kvällar och provat både pasta och pizza. Återkommer gärna!

Datum för besöket: september 2019
Tack Brita N
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 26 juli 2019 från mobil enhet

... även om det kan se ut som en turistfälla, supergod siciliansk husmanskost, trevlig personal, priser som matchar maten.. vi var där 3 kvällar på raken.. tack

Datum för besöket: juli 2019
Tack gincol22
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 13 juli 2019 från mobil enhet

Jättegod mat, mysigt ställe och bra personal som var hjälpsamma och trevliga. Prisvärt och verkligen värt att prova om ni besöker Taormina.

Datum för besöket: juli 2019
Tack frippi7
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Gambero Rosso Taormina dal 1949 tittade också på

Taormina, Province of Messina
Taormina, Province of Messina
 
Taormina, Province of Messina
Taormina, Province of Messina
 

Besökt Gambero Rosso Taormina dal 1949? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt