Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Spara
Boka i förväg
  
översatt av Google
Sätt du kan uppleva Ortigia på
från 27,60 US$
Mer information
från 92,10 US$
Mer information
från 54,10 US$
Mer information
från 79,50 US$
Mer information
Omdömen (13 275)
Filtrera omdömen
13 275 resultat
Medlemsbetyg
10 178
2 617
374
68
38
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
10 178
2 617
374
68
38
Läs vad resenärer säger:
Filtrera
Listan uppdateras ...
914 av 13 275 omdömen
Omdömet skrevs 5 augusti 2016 från mobil enhet

Vi har bilat runt på Sicilien vid flera tillfällen och besökt många städer - Ortigia är en av de vackraste och kan varmt rekommenderas. Imponerande arkitektur, mysiga gränder med barer, butiker och restauranger och vackra vyer ut mot Medelhavet.

Datum för upplevelsen: augusti 2016
Tack Daniel S
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 31 juli 2016 från mobil enhet

Väldig fin stadsdel med mycke historik
Bara att regumentera.
Bra att äker med dem Hop on Hop of bussa för att se hela stadsdel och för en överblick vart man kan göra.
Fin Strand promenader

Datum för upplevelsen: juli 2016
Tack Thomss G
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 19 oktober 2015 från mobil enhet

Gamla staden Ortigia är väldigt charmig med mycket sevärdheter fantastiska restauranger och underbara gränder.
Vi kommer definitivt tillbaka till Ortigia.

Datum för upplevelsen: oktober 2015
Tack JillHallenskiold
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 24 september 2015

Bo gärna i Ortygiaområdet då har du nära till många servärdheter. Att gå in till Syrakusa stad tar inte mer än 20 minuter.

Datum för upplevelsen: september 2015
Tack INGVOR45
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 14 juli 2015

Charmen med Siracusa var blandningen mellan olika epoker och den pragmatiska inställningen till antika ruiner - de är där, vi kan stängsla in dem men det profiteras inte så mycket på dem.

Datum för upplevelsen: juli 2015
Tack Martina K
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen