Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Bästa stället i Palermo”
Omdöme om Ferro di Cavallo

Ferro di Cavallo
Rankad som nr 244 av 2 082 Restauranger i Palermo
Kök: Italienskt
Mer restauranginformation
Restauranginformation
Bra för: Familjer med barn, Lokal mat
Middagsalternativ: Middag, Lunch, Frukost, Sent på kvällen, Leverans, Bokningar
Omdömet skrevs 31 mars 2018 från mobil enhet

Härlig mat till bra pris vilket märks på kön av väntande som vill ha bord. Bra att boka i förväg alltså.
Maten är rustik och god helt enkelt. Här vill jag gärna äta igen.

Datum för besöket: mars 2018
Tack Ingrid L
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdömeOmdömen (3 827)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

15 av 3 827 omdömen

Omdömet skrevs 2 februari 2018

Åt en utsökt aubergine och pastarätt, verkligen 5/5. God caponata, god efterrätt. Prisvärt. Men personalen var disträ, lite otrevlig och nonchalant. Tyvärr!

Datum för besöket: november 2017
    • Standard
    • Service
    • Mat
Tack Feliciadevi
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 18 november 2017 från mobil enhet

Trångt med hjärtlig atmosfär. Bäst att boka bord Oman inte villsitta ute och äta. Både kött och fiskrätter finns att välja på. Pröva gärna några antipasti och dela på om ni är flera. Pröva de Sicilianska vinerna som är smakrika och passar till maten.

Datum för besöket: november 2017
Tack Sture H
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 20 september 2017 från mobil enhet

Inte så många turister men värt ett besök om man vågar , italienskt kaos med kypare som har koll på läget , man ska inte tro att man kan hasta fram en snabb lunch , nä sitt ner och njut av stämningen och den goda maten , bli ännu mer positiv när du ska betala

Datum för besöket: september 2017
Tack Jerry B
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 16 juli 2015

Maten var fantastisk och inredningen trevlig. Hade fått 5 stjärnor om det inte vore för den stressiga och lite glömska personalen. Passar utmärkt som lunch och vardaglig middag eller om man är hungrig och vill ha mycket mat för pengarna. Vill man ha något mer intimt med perfekt service kanske man ska ta sig någon annanstans, men att missa ett besök till denna prisvärda restaurang om man spenderar några dagar i Palermo är inte att rekommendera. Missa inte att beställa arancinette som förrätt och marinara pastan som "primo" rätt!

Datum för besöket: juli 2015
    • Standard
    • Service
    • Mat
Tack L5556YJdavidd
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Ferro di Cavallo tittade också på

Palermo, Province of Palermo
 
Palermo, Province of Palermo
Palermo, Province of Palermo
 
Palermo, Province of Palermo
Palermo, Province of Palermo
 

Besökt Ferro di Cavallo? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt