Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotell i närheten
Omdömen (844)
Filtrera omdömen
844 resultat
Medlemsbetyg
237
356
165
65
21
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
237
356
165
65
21
Läs vad resenärer säger:
Filtrera
Listan uppdateras ...
16 av 844 omdömen
Omdömet skrevs 28 juli 2017 från mobil enhet

Mkt bra läge, mycket bra frukost på takterrassen, rent och fint! Mindre bra, finns ingenstans att hänga sina blöta badkläder och handdukar efter en dag på stranden, fanns bara ett eluttag på rummet (oftast är man två i dubbelrum som vill ladda mobilen etc) finns ingen balkong. Har även tidigare bott i juniorsvit på våning 8, då har man balkong med fantastisk utsikt över staden och hamnen samt saknar ingenting.

Datum för vistelsen: juli 2017
Restyp: Reste som ett par
Tack Ann H
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
RVisconti, Marketing & brand manager på Hotel Catalunya, svarade på det här omdömetSvarade 31 juli 2017
Google-översättning

Dera Ann H,
we thank you for staying again at Hotel Catalunya and we hope that you spent a pleasant time here.
We are pleased that you enjoyed our central location and the breakfast served on the 9th floor Restaurant with stunning view over the harbour and the old town.
Unfortunely the only rooms with balcony are the J Suite on the 8th floor!
We look forward to your next visit, best regards.

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 20 juni 2016 från mobil enhet

Ett hotell med bra frukost, med en vy över gamla staden från vad vi tror är högsta byggnaden i Alghero. Personalen var tillmötesgående och mycket trevliga, svarade på alla tänkbara frågor. Frukosten serverades i deras "skybar", en terrass på 9:e våningen. Bra urval och givetvis några godsaker. Rummet hade TV med flera internationella kanaler och en okej vy över den intilliggande parken. Om något så var det ganska dåligt sprut i duschen.

Som helhet en mycket bra vistelse på två nätter. Förhållandevis billigt för ett 4-stjärnigt så centralt.

Datum för vistelsen: juni 2016
Restyp: Reste med vänner
Tack Gustav O
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
RVisconti, Responsabile marketing e brand manager på Hotel Catalunya, svarade på det här omdömetSvarade 21 juni 2016
Google-översättning

Dear Gustav,
thank you for your kind review, we are so happy that you enjoyed your stay at Hotel Catalunya, we've highly improved our buffet breakfast thanks to the suggestions of our guests and we are glad that you appreciated the food together with the spectacular view from our terrace. Our friendly and helpful staff is always ready to talk to our guests and tell about Alghero and its special sites.
Thank you for appreciating the comfort of our room and to consider of great value your weekend at Hotel Catalunya.
We look forward to your next visit, best regards.

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 3 november 2015 från mobil enhet

Väldigt mysig restaurang längst upp i byggnaden. Fantastisk utsikt över hamnen och staden. God frukostbuffé. Avnjöts under lång tid. Rummen rena och fräscha. Lite tråkig utsikt från rummet dock. Promenadavstånd till det mesta. Många mysiga restauranger i närheten.

Datum för vistelsen: oktober 2015
Restyp: Reste i arbetet
Tack Angelasundgren
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 14 oktober 2015 från mobil enhet

Vi bodde i en av sviterna på 8:e våningen. Kanonbra med utsikt över hamnen och gamla stan. 5 min gångväg till gamla stan och 10 min gångväg till stranden. Hotellet är klassat som 4 stjärniga men håller inte riktigt hela vägen. Rummet var slitet möbler slitna frukost ok men inte mycket till utbud. Personalen var överlag hjälpsam och trevlig. Wi-fi fungerade hyfsat bäst i foajén dock. Underbart att koppla av i skybaren på 9:e våningen efter en hård dag i byn.

Datum för vistelsen: oktober 2015
Restyp: Reste som ett par
Tack BBX12
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 22 maj 2015

Ligger väldigt centralt men platsar inte 4 stjärnor kvalitetsmässigt. Nog den minsta duschkabin jag använt. När grannarna spolar låter det som det vore i det egna badrummet.Kylen på rummet är mer en sval. Inget att förvara känsliga matvaror. Frukosten är vanlig hotellstandard. Vattnig juice och kaffe ur automat.
Men utsikten är underbar från 9:e våningen. Rummet störs av ljud från korridoren eftersom dörren är så otät så att eventuella möss knappt behöver huka sig.Öronproppar rekommenderas. Sängen är hård men efter tre nätter har man vant sig. Man delar på över och underlakan. Finns även en gemensam filt om det blir kallt. Man byter lakan var tredje dag.Gratis wi-fi dock långsam. Hundratals italienska tv-kanaler plus bbc och skynews. Fick överraskande besök på rummet av två fransmän som fått fel nyckel av misstag. Finns dock ett litet safe för värdesaker. Skall man lämna sina väskor i bagagerummet skall man veta att det är olåst och inte synligt från receptionen.

Rumstips: Rum mot gamla stan. Fin utsikt
Datum för vistelsen: maj 2015
  • Restyp: Reste som ett par
    • Standard
    • Rum
    • Service
Tack Juhani
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen