Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“good choice”

Omdöme om B&B Station

Först till kvarn gäller för bokningar på det här boendet. Boka datumen innan de blir tagna
Kontrollera tillgänglighet
Bokningsförfrågan
Skicka förfrågan
Den här verksamheten är inte tillgänglig dessa datum.
Ge inte upp! Gör förfrågan om andra tillgängliga boenden som är precis som det här -
Visa alla tillgängliga boenden
Översikt
Privat rum, 3 badrum, för 1
Brindisi, Province of Brindisi, Puglia

Omdömen från våra medlemmar

Medel - baserat på 6 omdömen
Skriv ett omdöme

Omdömen från våra medlemmar

Datum | Betyg
  • Engelska först
  • Italienska först
  • Svenska först
  • Ospecificerat
  • Alla senaste på svenska
Svenska först
Engelska först
Italienska först
Svenska först
Ospecificerat
Alla senaste på svenska
Svenska först
Linda B
Nivå 5 Skribent
38 omdömen
10 omdömen om hotell
common_n_hotel_reviews_1bd8 4 hjälpsamhetsröster
“Ok rum nära till stationen”
Omdömet skrevs 20 juli 2017 för en vistelse i juli 2017

Vi bokade ett rum med kort varsel genom TripAdvisors bokningstjänst. Det fungerade sådär. Antingen så fick vår värd inte informationen eller så kunde han inte engelska för vi fick maila fram och tillbaka flera gånger innan det blev rätt.
Rummet var helt ok, med fräscht badrum och bra ac. Dock saknades hiss och det var tre väldigt långa trappor med all vår packning, och trapphuset var väldigt slitet och inte vidare fräscht.
En enklare italiensk frukost med mazarin eller croissant, jos och kaffe ingick.

Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Andreea-N ...
Nivå 4 Skribent
25 omdömen
5 omdömen om hotell
common_n_hotel_reviews_1bd8 1 hjälpsamhetsröst
Omdömet skrevs 21 juli 2018 för en vistelse i juli 2018
Google-översättning

Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Mark B
Cesena, Italien
Nivå 6 Skribent
1 319 omdömen
227 omdömen om hotell
common_n_hotel_reviews_1bd8 3 185 hjälpsamhetsröster
Omdömet skrevs 9 april 2018 för en vistelse i april 2018
Google-översättning

Skulle du rekommendera det här hotellet till en vän?   Ja.
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Leo_badk
Oderzo, Italien
Nivå 6 Skribent
171 omdömen
28 omdömen om hotell
common_n_hotel_reviews_1bd8 54 hjälpsamhetsröster
Omdömet skrevs 5 juli 2018 för en vistelse i juni 2018
Google-översättning
1
person tyckte att det här omdömet var hjälpsamt

Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Pantheon ...
1 omdöme
common_n_hotel_reviews_1bd8 1 hjälpsamhetsröst
Omdömet skrevs 4 juli 2018 för en vistelse i juli 2018
Google-översättning
1
person tyckte att det här omdömet var hjälpsamt

Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget
jul 6 2018
Lei è un truffatore, non ha mai dormito nella nostra struttura, ha prenotato con booking è non gli è stata accettata la prenotazione per non disponibilità nella carta di credito, peovvedero e presentata querela agli organi competenti.
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.

Resenärer berättar hänfört om de här hotellen i Brindisi

Ange datum för att mer korrekta priser
2 gäster
Vuxna2
Barn0
Tillämpa
Äger du en semesterbostad? Lägg upp den här.
Extra inkomst
Tjäna pengar på att hyra ut ditt boende. Du slipper betala avgifter i förskott och är inte bunden av några avtal. Du får helt enkelt behålla en större del av kakan själv.
Enkelt att hantera
Bekräfta bokningar med ett enda klick och spåra allt från förfrågan till utcheckning – var du än är.
Pålitligt enligt resenärer
TripAdvisor hjälper resenärer att boka boenden på ett tryggt sätt med miljontals omdömen och säkra onlinebetalningar.
Skapa ett kostnadsfritt objekt