Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotell i närheten
Omdömen (8 002)
Filtrera omdömen
8 003 resultat
Medlemsbetyg
4 357
2 306
817
321
202
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
4 357
2 306
817
321
202
Läs vad resenärer säger:
Filtrera
Listan uppdateras ...
16 av 8 003 omdömen
Omdömet skrevs 4 november 2017 från mobil enhet

Hotellet ligger underbart placerat på en ö utanför Venedig. Något omständigt att komma dit då det bara är båt som gäller, men resan är väl värt det.
Servicen och faciliteterna är i topp, och hotellet har även ett antal restauranger som håller hög nivå.
Extra plus för hotellets avgiftsfria båttransfer till och från centrum, och den fantastiska frukosten med färskpressad apelsinjuice.
Kan varmt rekommendera Hilton Molino Stucky Venice Hotel.

Datum för vistelsen: november 2017
Restyp: Reste i arbetet
1  Tack magnush814
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
MolinoStuckyHilton, General Manager på Hilton Molino Stucky Venice Hotel, svarade på det här omdömetSvarade 6 november 2017
Google-översättning

Dear Sir,
Thank you for taking the time to write this complimentary review of the Hilton Molino Stucky. I am pleased that you enjoyed your stay with us and it was kind of you to mention our famous Hilton breakfast. I am glad that you wholeheartedly recommend us to other travelers and we hope to welcome you back to Venice in the not too distant future so that we can provide you with the high level of service you are accustomed to.
With kind regards,

Ilio Rodoni
General Manager

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 5 april 2017

Mycket trevligt hotell med fantastiska rum, trevlig personal. Stora luftig konferensrum Roof top bar med storslagen utsikt Gratis båt shuttle service... Allt var tioppen på detta hotell. Både för privat resande par, familjer samt affärresenärer

Datum för vistelsen: mars 2017
  • Restyp: Reste i arbetet
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med Hilton Hotels & Resorts
Tack Pernilla A
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
MolinoStuckyHilton, General Manager på Hilton Molino Stucky Venice Hotel, svarade på det här omdömetSvarade 11 april 2017
Google-översättning

Dear Guest,
Thank you for your lovely comments about the hotel and I am glad to read that you enjoyed your stay at Hilton Molino Stucky Venice. It was nice to hear that you found our Team Members so friendly and that you appreciated the great views over Venice from our famous rooftop Skyline bar. We thank you for staying with us and we hope to have the chance to welcome you soon again.
Sincerely,

Ilio Rodoni
General Manager

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 3 oktober 2016

Ett stort hotel, men det känns välkomnande och lyxigt. Mycket trevlig personal.En fantastisk takterass med pool och en storslagen utsikt över Venedig. Fina rum, sköna sängar, god och stor frukost och flera restauranger att välja på för middagen. Båttransport över till Venedig för endast 4,5€ för hela vistelsen, tar ca 15min.
Här kommer jag bo nästa gång jag åker till Venedig. Lite dyrare, men väl värt sitt pris.

Rumstips: Rum med utsikt mot Venedig ger det lilla extra
Datum för vistelsen: september 2016
  • Restyp: Reste i arbetet
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Service
Tack MariahcW
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
MolinoStuckyHilton, General Manager på Hilton Molino Stucky Venice Hotel, svarade på det här omdömetSvarade 11 oktober 2016
Google-översättning

Dear Madame,
We are delighted that you had a good time at our property and we thank you very much for your positive review. We are pleased that your enjoyed the accommodation and the comfort of the room as well as the efficiency of our shuttle service. It is also important to know that you have appreciated the great views from our Skyline Rooftop Bar and Pool which have indeed no comparison in Venice. Thank you for staying with us and we look forward to welcoming you soon again in Venice.
Best regards,

Ilio Rodoni
General Manager

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 6 maj 2016

Bodde här på vår Venedigresa 2011 då vi förlovade oss. Hotellet är rent, lyxigt och servicen är på toppnivå. En historisk byggnad som ursprungligen är en mjölkvarn som byggts om. Från takterrassen har man underbar utsikt över staden och dess kanaler. Hotellets restaurang är en av de bästa vi någonsin besökt och det grinljerade ankbröstet med citronsås och lakritssås är helt fantastisk. Hotellet ligger inte i centralka staden utan på en egen ö en liten bit därifrån. Gratis båtturer ingår som standard för alla boende.

Datum för vistelsen: juni 2015
  • Restyp: Reste som ett par
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Tack 6C6J6R
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
MolinoStuckyHilton, General Manager på Hilton Molino Stucky Venice Hotel, svarade på det här omdömetSvarade 9 maj 2016
Google-översättning

Dear Guest,
Thank you very much for your positive comments.
We are delighted that you enjoyed your stay at the Hilton Molino Stucky Venice and that you appreciated our services and hospitality. I was glad to read that you appreciated our Aromi restaurant and I would like to take this opportunity to inform that since 2011 many things have changed as well as our dishes which we would love to let you discover upon your next visit. Whatever the occasion may be we hope we can welcome you soon again here in Venice.
Best regards,

Ilio Rodoni
General Manager

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Detta omdöme har översatts från Engelska. Visa original
Omdömet skrevs 13 december 2015

Vi bodde där i två nätter i Venedig. Vackert läge och mycket god gästfrihet. Välskötta rum och fantastisk utsikt från hotellet. Jag önskar att bo på detta hotell en gång till. Fantastisk upplevelse.. Valuta för pengarna .... Fantastisk frukost ..... Hotellet är inte på huvudön men tillvägagångssättet är mycket bekvämt och enkelt. Bra avgiftsfri färja är tillgängliga från hotellet till huvudön och därifrån kan du gå till någon plats .... Fantastisk upplevelse.. Jag rekommenderar att du bör definitivt stanna ....

Tack VikrantKhandelwal
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.Skickades in den Engelska på www.tripadvisor.com. Visa original
MolinoStuckyHilton, Guest Relations Manager på Hilton Molino Stucky Venice Hotel, svarade på det här omdömetSvarade 16 december 2015
Google-översättning

Dear Mr. Khandelwal,

Thank you so much for your kind review.

We are very pleased to see that you thoroughly enjoyed your stay here and were satisfied with our location, breakfast and comfortable shuttle service.

Thank you again for recommending us and we look forward to welcoming you back

Best regards

Riccardo Ranzato
Guest Relations Manager

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen