Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Middag med kollega”
Omdöme om Riviera

Riviera
Rankad som nr 24 av 1 614 Restauranger i Venedig
Certificate of Excellence
Prisklass: 72 US$ - 192 US$
Kök: Italienskt, Vinbar
Mer restauranginformation
Restauranginformation
Bra för: Särskilda tillfällen, Lokal mat, Romantiska möten
Middagsalternativ: Middag, Sent på kvällen, Frukost, Lunch, Leverans, Bokningar
Område: Dorsoduro/Accademia
Omdömet skrevs 2 oktober 2017 från mobil enhet

Vi tog en avsmakningsmeny på 7 rätter med vinpaket. Dom 4 förrätterna var mycket bra med ett extra plus för sardinen med maräng. Lite tråkiga var 5 och 6 med anonyma smaker men med härligt upplägg. Mycket nöjd med servicen från hela restaurangen. Skulle gå hit igen men då pröva a la carte menyn.

Datum för besöket: oktober 2017
Tack Johnas H
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdömeOmdömen (2 430)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

26 av 2 430 omdömen

Omdömet skrevs 19 juli 2017 från mobil enhet

Här får du den där lyxen du ibland eftersöker på andra ställen i denna prisklass. Personalen är oerhört proffessionell, uppmärksamma och trevliga samt väldigt kunniga. Läget är kanon på kajen vid guidecca-kanalen. Ägaren är en väldigt speciell herre, mjuk och välkomnande med en stor pension för Venedigs bevarande, något som även framgår i menyn. Godaste vinet jag drack i Italien serverades, tillsammans med en utsökt risotto. Välj dock inte nötkött till varmrätt, det är inte rätt ställe för det. Pasta, fisk och vin är paradrätterna! Observera dresscode.

Datum för besöket: juli 2017
1  Tack Olle F
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 7 maj 2017 från mobil enhet

Supertrevlig restaurang. Fantastisk service och jättefin mat. Den här restaurangen kan jag verkligen rekommendera.

Datum för besöket: maj 2017
Tack Anna S
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 25 april 2017 från mobil enhet

Läst på innan.... Valde då denna restaurang. En upplevelse som vi kan rekommendera. Tog avsmakningsmenyn med tillhörande viner. Allt mycket gott samt proffsig service.... Kostsamt men värt detta. Extra plus att ägaren kommer fram före och efter för att prata. Han var lite udda! Lite lik Thomas Dileva...

Datum för besöket: april 2017
Tack ola e
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 13 november 2016 från mobil enhet

Besökte riviera med min sambo och blev varmt välkomnade av självaste ägaren som hälsade alla välkomna vid bordet. Ett lugnt och härligt ställe med trevlig personal. Vi tog avsmakningsmenyn med tillhörande vinpaket för ca 300€. Absolut en dyrare upplevelse, men det var det värt. Allting var fint presenterat och man fick en genomgång av varje rätt och vin. Kul att prova kombinationer som man aldrig hade kommit på själv. Om ni provar och äter sju rätter så njut extra mycket av potatismoset. Det var helt löjligt gott. Absolut en grym upplevelse .

Datum för besöket: november 2016
Tack Emma S
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Riviera tittade också på

Venedig, City of Venice
 
Venedig, City of Venice
Venedig, City of Venice
 
Venedig, City of Venice
Venedig, City of Venice
 

Besökt Riviera? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt