Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotell i närheten
Omdömen (1 878)
Filtrera omdömen
1 878 resultat
Medlemsbetyg
630
912
233
60
42
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
630
912
233
60
42
Läs vad resenärer säger:
Filtrera
Listan uppdateras ...
16 av 1 878 omdömen
Omdömet skrevs 20 november 2016

hotellet har nog sätt bättre dagar, men läget är mycket bra, nära central stationen, med metro till att ta sig lätt runt Milano, ett plus är att det var mycket lätt att ta sig ifrån Linate med buss och några hundra meter att gå, rummen håller svenskt stadshotell standard, lite för mycket som var kvar i förra seklet, med rent och fint, bra sängar,hårda.
frukosten lite mycket kaos för att vara ok, men bra med mat.

  • Bodde här: november 2016, reste som ett par
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Service
1  Tack John H
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
MichelangeloHtlMi, Direttore generale på Michelangelo Hotel, svarade på det här omdömetSvarade 21 november 2016
Google-översättning

Dear John H,
Thank you for sharing your comment with us on Tripadvisor.
As you experienced, our location is 50 m from Central Station and other main public means of transport, which makes very easy to get from/to the airport, to go around town easily.
At the same time we are glad to read that you enjoyed your room, as well as the room amenities as the high-speed free wifi, and the continental breakfast buffet
We place great value on your opinion and hope we may look forward to welcoming you back soon

Kind Regards,
The Management and the Staff

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 30 mars 2015 från mobil enhet

Bra in/utcheckning
Lite åldersstigna rum, men skön säng, och bubbelbadkar, vilket alltid är trevligt
God frukost med många alternativ
Snabbt o bra wifi
Bra med restauranger runt hotellet, annars tar man bara tunnelbanan in till absoluta centrum för 1.5 euro.
Väl värt ett besök

Bodde här: mars 2015, reste i arbetet
Tack christian1977
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
MichelangeloHtlMi, Direttore generale på Michelangelo Hotel, svarade på det här omdömetSvarade 20 maj 2015
Google-översättning

Dear Christian1977,
Thank you for taking time to share your opinion about your stay at Michelangelo Hotel.

It is with pleasure we read that you enjoyed your room with spabath, the quality of breakfast, as well as the location and the helpfulness of the staff at your arrival.

We sincerely hope that we will have the opportunity to welcome you back again.
Kind regards,
The Management and the Staff.

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 2 november 2014 från mobil enhet

Vi bodde endast en natt i Milano och närheten till stationen är kanon. Rummet va fint, stort och bra, trevlig personal. Frukosten var dock allt annat än trevlig. Mycket bullrig lokal och utspridda bord att hämta mat och dryck vid. Ett mindre kaos där man inte ville sitta länge.

Bodde här: september 2014, reste i arbetet
Tack Andreas B
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 10 oktober 2013

Rent o snyggt ,bra service. Frukost var "rena smörgåsbordet". Härlig Juice maskin med färsk juice. Fri Wi Fii fungerar utmärkt i hela Hotellet. Hiss. Rummen är stora inte van vid i Italien.Hotellet ligger bra i centrala Milano vid Centralstationen. Affärs gatorna ligger inte långt borta. Nära tåg o metro med bra kommunikationer till bl.a. Parkeringsmöjligheter inte de bästa men det ordnar sig alltid. Bra service. Rent o snyggt Stort hotell , personalen talar många språk. Inte det billigaste i Milano men bra.

Verifierad gästrecension

Tips för att välja rum: Kan vara lite "ljud från Hissar" men vi stördes inte av dessa
  • Bodde här: oktober 2013, reste med familjen
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Tack ThomasCykel
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
MichelangeloHtlMi, Direttore generale på Michelangelo Hotel, svarade på det här omdömetSvarade 17 oktober 2013
Google-översättning

Dear ThomasCykel,

I would like to thank you for choosing Michelangelo Hotel, during your recent visit to our city and for sharing your comment on TripAdvisor.

It is with great pleasure I hereby read that you enjoyed the breakfast, the free-WiFi connection and the location. Please be sure that your kind comments will be shared with the rest of the Team.

Thank you again and I hope to welcome you back in the near future.

Best Regards,
The Management and the Staff

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 16 juni 2013

Bodde fyra nätter arbete och semester. Först fick vi ett rum jämte hissen och det blev en del ljud som jag tyckte var störande. Gick ner till receptionen och vi fick genast ett annat. Rummen är rena och stora för att vara Italien. Stor frukost med allt man kan önska sig. Juicemaskinen var ett plus. Personalen pratar massor av språk så de hjälper dig med det mesta. Läget är bra med 15min promenad till Duomo eller kan man åka kollektivt. Stationen ligger 100m från hotellet. Bra restauranger i området till bar pris. Hertz har uthyrningskontor fem minuter från hotellet. PÅ lördagen ligger marknaden fem minuters gångväg från hotellet. Jag återvänder gärna till detta hotell.

Tips för att välja rum: inte när hissen!
  • Bodde här: juni 2013, reste i arbetet
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Tack ElizabethJTL
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen