Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotell i närheten
Omdömen (2 494)
Filtrera omdömen
2 494 resultat
Medlemsbetyg
1 000
1 084
274
85
51
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
1 000
1 084
274
85
51
Läs vad resenärer säger:
Filtrera
Listan uppdateras ...
27 av 2 494 omdömen
Omdömet skrevs 27 december 2017 från mobil enhet

Fint hotell. Personalen kunde prata bra engelska.
De hjälpte oss med en prisvärd transfer till flygplatsen.
Frukostbuffén var stor, fanns mycket att välja på.
Bar finns i den stora lobbyn.
Dock hade vårt rum universums sämsta utsikt. Den var riktigt dålig. Man såg rakt ut i en brandtrappa och en hus som låg precis bredvid.
Det finns en ganska stor takterrass man kan gå upp på som bjuder på en väldigt vacker vy över Milano.

Bodde här: juli 2017, reste som ett par
Tack Dadde1234
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Direzione Hotel G, Direttore på Best Western Plus Hotel Galles, svarade på det här omdömetSvarade 5 januari 2018
Google-översättning

Dear Dadde,
Thank you for completing the survey regarding your recent stay at our property.
Your business is very important to us and we value your feedback. By telling us what you liked about your stay and how we can improve, you are helping us deliver a superior experience for you and other guests in the future. We hope you will come back and see us again soon.
Yours sincerely,
The Management

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 7 november 2017 från mobil enhet

Jag och min sambo bodde här under tre nätter. Personalen var jättetrevlig och bemötande. Rummen var fint inredda och var lagom stora. Rummen kunde vara något lyhörda då vi hade fönstret ut mot gatan. Frukosten var väldigt bra och hade bra valmöjligheter samt en trevlig personal.

Bodde här: november 2017, reste som ett par
Tack Anton D
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Direzione Hotel G, Direttore på Best Western Plus Hotel Galles, svarade på det här omdömetSvarade 8 november 2017
Google-översättning

Dear Anton,
Thank you for taking the time to review on our BEST WESTERN PLUS Hotel Galles. We are very happy to hear that our services have met your expectations and we will look forward to seeing you on your next visit to Milan.
Kind Regards
The Management

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 7 april 2017

Jag har besökt Milano under designveckan varje år sedan 2002 och vet att det är hutlöst dyrt denna vecka. Hotell Galles tar dock priset genom att extra betalt för ett superior room som inte var något annat än ett standard room. Utsikt mot en vägg och ensopcontainer. Max trestjärnig standard och en del misstänkt kriminell aktivitet på hotellet gör att det inte går att rekommendera.

  • Bodde här: april 2017, reste i arbetet
    • Standard
    • Läge
    • Service
Tack Pidde24
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Davide G, Direttore på Best Western Plus Hotel Galles, svarade på det här omdömetSvarade 4 maj 2017
Google-översättning

Dear Guest,
Thank you for giving us your feedback regarding your recent stay at our property.
On behalf of our entire team, I would like to apologize for not exceeding your expectations. Your satisfaction is important to us and we will be using the feedback you gave us to implement improvements to ensure we offer a better experience for guests in the future.
I hope that you will consider staying with us again so that we can have another chance to provide you with a superior experience.
Yours sincerely,
Davide Giacalone
General Manager

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 12 maj 2016

Vi hade ett trebäddsrum där enkelsängen gick att avskilja från dubbelsängen med en skjutdörr.Fräscht rum och bra städning.
Hotellet i övrigt var slitet och allmänna utrymmen trista.
Restaurangen bör helt undvikas.

Tips för att välja rum: Rum mot gården
  • Bodde här: maj 2016, reste med familjen
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Service
Tack Christina C
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Vedovotto, Direttore på Best Western Plus Hotel Galles, svarade på det här omdömetSvarade 13 maj 2016
Google-översättning

Dear Guest,
Thank you for taking the time to review on your recent stay at the BEST WESTERN PLUS Hotel Galles. We are very happy to know that your experience with us was enjoyable and pleasant. In the hope of welcoming you again soon, I remain at your full disposal. Kind Regards, Andrea Vedovotto, General Manager

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 25 oktober 2015 från mobil enhet

Hotellet är beläget vid en tunnelbanestation vilket är både bra som dåligt, då det vibrerar och det finns ljud som kan störa.
Rena rum i gammaldags stil. Checka av när aircondition stängs av efter sommaren eftersom det fortfarande kan vara för varmt för oss nordbor.
Sängarna är som nästan överallt i Italien alldeles för hårda.
Många tv kanaler och free Wifi finns.men rummen är för små att tillbringa tid på så man bör planera för uteliv istället. Finns många bra restauranger i området.

Bodde här: oktober 2015, reste i arbetet
Tack Pschon
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Vedovotto, Direttore på Best Western Plus Hotel Galles, svarade på det här omdömetSvarade 28 oktober 2015
Google-översättning

Dear Guest,
Your business is very important to us and we value your feedback. By telling us what you liked about your stay and how we can improve, you are helping us deliver a superior experience for you and other guests in the future. We hope you will come back and see us again soon.
Yours sincerely,
Andrea Vedovotto
General Manager

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen