Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotell i närheten
Omdömen (1 392)
Filtrera omdömen
1 392 resultat
Medlemsbetyg
401
670
237
58
26
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
401
670
237
58
26
Läs vad resenärer säger:
Filtrera
Listan uppdateras ...
49 av 1 392 omdömen
Omdömet skrevs 16 april 2017

Ett helt ok hotell med bra närhet till Duomen, den stora katedralen i centrala delarna av Milano.Rummet helt ok men med lite slitet intryck. Sängen och kuddarna för hårda.
Bra och godkänd städning på rummet.Frukosten mycket bra och med servicevänlig personal.

Rumstips: Ett rum så högt upp som möjligt för att få utsikt.
Datum för vistelsen: april 2017
  • Restyp: Reste som ett par
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Service
Tack michael A
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 2 maj 2016 från mobil enhet

Vi bokade på Booking och vi ville ha ett centralt läge. Det kan man verkligen säga om detta trevliga halvstora hotell. Parkering finn under ett torg bara 50 m från hotellet. Ytterligare 50 m bort ligger Duomo och på andra sidan torget ligger den fina gallerian. Alltså ett bra stopp på vägen mot Cinque Terre.

Datum för vistelsen: maj 2016
Restyp: Reste som ett par
Tack crameback
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 1 oktober 2015

Det mycket bra hotell som ligger bara några hundra meter från Domen och centrum. Jättefint rum och mycket tyst. Lite för hårda sängar och de vanliga stora och hårda kuddarna. Stor och komplett frukost.

Datum för vistelsen: september 2015
  • Restyp: Reste med vänner
    • Standard
    • Läge
    • Service
Tack Bengt E
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 24 juni 2015 från mobil enhet

Bra hotell med perfekt läge nära "Domen", shopping och restauranger. Bra service och väldigt trevlig personal. Helt OK rum. Bra frukostbuffé. Litet men funktionellt gym. Rekommenderas främst tack vare läget och den trevliga stämningen!

Datum för vistelsen: september 2014
Restyp: Reste som ett par
1  Tack 894elina
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 1 maj 2013

Mycket bra läge, bara kort promenad till Domen. Rummen (dubbelrum m 2 sängar) var rena, ganska stora och funktionella. Kanske inte så kul färgval och känns lite gammalmodiga men allt fungerade fint och vi hade 2 vaskar samt badkar och separat duschkabin + safety box på rummet. Frukosten var kanon med allt man kan tänka sig, ägg/bacon, Frukt och olika sorters bröd mm. Hotellpersonal gjorde allt man kan förvänta sig av fyrstjärnigt hotell, dock kändes det lite "strikt" och formellt, kanske inget hotell för familjer med mindre barn. Klart nöjda med allt utom att wi-fi fungerade enbart i receptionen, så där satt fullt av folk med sina telefoner och paddor alla tider på dygnet. I området finns mycket butiker och restauranger, men ingen supermarket, så vin och snacks på rummen fick man inte tag i utan hänvisades till minibar eller hotellbaren.

Datum för vistelsen: april 2013
  • Restyp: Reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
1  Tack Skanefamilj
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen