Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Meddelande från Tripadvisor:Tillfälligt stängt
Öppet i dag: 08:00 - 19:00
Spara
  
Google
Sätt du kan uppleva Katedralen (Duomo) på
från 28,98 US$
Mer information
från 33,80 US$
Mer information
från 16,30 US$
Mer information
från 95,38 US$
Mer information
Omdömen (56 400)
Filtrera omdömen
56 400 resultat
Medlemsbetyg
43 180
10 658
1 913
353
296
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
43 180
10 658
1 913
353
296
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
38 av 56 400 omdömen
Omdömet skrevs 20 januari 2020 från mobil enhet

Billig entre, 3€. Just nu pågår renovering. Verkar finnas många tillägg som man kan välja om man är intresserad. Pampigt.

Datum för upplevelsen: januari 2020
Tack CarolineAskero
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 15 januari 2020

Duomo är nästa ensam värd en resa till Milano! Att komma in där är som att hamna i en annan värld - nästa lite Science Fiction. Och gå upp på taket så får du hela Mialno för dina fötter.

Datum för upplevelsen: december 2019
Tack Inger W
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 8 november 2019 från mobil enhet

Verkligen en mäktig byggnad, super fin och förvånansvärt rent i området. Tyvärr gick vi inte in eftersom det var jätte lång kö. Men det får bli nästa gång!

Datum för upplevelsen: november 2019
Tack pempelempe
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 6 november 2019 från mobil enhet

Mäktig katedral med utsikt över stan om man åker upp på taket och tittar ut över staden! Mycket folk vid kyrkan jämt. Finns massor av restauranger och shopping omkring området vid katedralen! Mycket turistigt dock!

Datum för upplevelsen: november 2019
Tack JohanH1529
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 2 november 2019 från mobil enhet

Gjorde besöket från utsidan. Otroligt vacker byggnad och tanken var att gå in men... jag kom inte hit för att stå i kö. Först kö för biljetter sådär 150:e man, sedan 300:e i kön för att komma in. Blev lite trött turistfällan och bestämde mig för att hoppa över besöket.

Datum för upplevelsen: november 2019
Tack Mats_berg67
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen