Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“Rent och fräscht!”
andra resenärer har bokat det här boendet
Först till kvarn gäller för bokningar på det här boendet. Boka datumen innan de blir tagna
Kontrollera tillgänglighet
Bokningsförfrågan
Skicka förfrågan
Mycket bra
10 omdömen
Den här verksamheten är inte tillgänglig dessa datum.
Ge inte upp! Gör förfrågan om andra tillgängliga boenden som är precis som det här -
Visa alla tillgängliga boenden
Översikt
Andelslägenhet/lägenhet -
2 sovrum, 2 badrum, för 5
Bergamo, Bergamo provinsen, Lombardiet

Omdömen från våra medlemmar

Mycket bra - baserat på 10 omdömen
Skriv ett omdöme

Omdömen från våra medlemmar

Datum | Betyg
  • Franska först
  • Italienska först
  • Svenska först
  • Tyska först
  • Ospecificerat
  • Alla senaste på svenska
Svenska först
Franska först
Italienska först
Svenska först
Tyska först
Ospecificerat
Alla senaste på svenska
Svenska först
Pia H
1 omdöme
common_n_hotel_reviews_1bd8 1 hjälpsamhetsröst
“Rent och fräscht!”
Omdömet skrevs 24 juli 2015 för en vistelse i juli 2015
1
person tyckte att det här omdömet var hjälpsamt

Vi blev hämtade på stationen och fick en bra genomgång av lägenheten och närområdet samt utflyktsmål.
Lägenheten var ren och fräsch med fina badrum.
Läget var bra med gångavstånd till den nyare delen av staden.
Även nära till busshållplatsen för vidare färd mot station och "gamla stan".

Kan varmt rekommendera detta boende!
Pia

Hur lätt var det att boka verksamheten? Hur lätt var det att hämta nyckeln/få tillträde till verksamheten?
Hotellets skick på det stora hela Sängar och madrasser
Kök och redskap Rent badrum
Service
Resegrupp: Med vänner
Skulle du rekommendera det här hotellet till en vän?   Ja.
  • Var verksamheten som i reklamen?
  • Skulle du rekommendera verksamhetens läge?
  • Fick du valuta för pengarna?
  • Hade hotellet wifi/internet?
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget
aug 7 2015
Thanks for your review. We are happy to know that your stay at Casa Mabel has been to your liking! We do everything to meet the needs of our guests and make them feel at home!
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Annette S
1 omdöme
Omdömet skrevs 31 mars 2018 för en vistelse i mars 2018
Google-översättning

Skulle du rekommendera det här hotellet till en vän?   Ja.
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Liborio V
Bagheria, Italien
Nivå 2 Skribent
5 omdömen
common_n_hotel_reviews_1bd8 2 hjälpsamhetsröster
Omdömet skrevs 8 november 2015 för en vistelse i oktober 2015
Google-översättning

Hur lätt var det att boka verksamheten? Hur användbara var vägbeskrivningarna till verksamheten?
Hur lätt var det att hämta nyckeln/få tillträde till verksamheten? Hotellets skick på det stora hela
Sängar och madrasser Kök och redskap
Rent badrum Andra lokaler och bekvämligheter
Service
Gillade mest: niente in particolare tutto
Gillade minst: Niente di spiacevole
Resegrupp: Storfamilj
Skulle du rekommendera det här hotellet till en vän?   Ja.
Rekommenderas för:
Äldre resenärer Familjer med småbarn
  • Var verksamheten som i reklamen?
  • Skulle du rekommendera verksamhetens läge?
  • Fick du valuta för pengarna?
  • Hade hotellet wifi/internet?
  • Fick du tillbaka depositionen i tid?
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget
nov 9 2015
Grazie per la bella recensione. Facciamo tutto il possibile per far sentire gli ospiti come a casa loro!g Una novit�: abbiamo rinnovato Casa Mabel. Nuovi colori ed atmosfera pi� "calda". Ti aspettiamo per scoprirla la prossima volta che tornate a Bergamo. Arrivederci e grazie ancora!
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Barbara P
2 omdömen
common_n_hotel_reviews_1bd8 3 hjälpsamhetsröster
Omdömet skrevs 19 oktober 2015 för en vistelse i oktober 2015
Google-översättning
3
personer tyckte att det här omdömet var hjälpsamt

Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget
okt 22 2015
Grazie per la vostra recensione. Speriamo che questa possa servire anche ad altri turisti che vogliano soggiornare a Bergamo. E' stato per noi un piacere avervi come ospiti. Voi ed i vostri amici sarete sempre i benvenuti a Casa Mabel. Un saluto particolare ai vostri splendidi bimbi (e speriamo si siano divertiti a Leolandia!) Ciao!
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Emma450
Liège, Belgien
1 omdöme
common_n_hotel_reviews_1bd8 1 hjälpsamhetsröst
Omdömet skrevs 29 juli 2014 för en vistelse i juli 2014
Google-översättning
1
person tyckte att det här omdömet var hjälpsamt

Resegrupp: Avec mes amis
Skulle du rekommendera det här hotellet till en vän?   Ja.
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget
aug 4 2014
Grazie per il vostro soggiorno a Casa Mabel. Come hai detto il centro di Bergamo è raggiungibile a piedi in pochi minuti. Per chi, invece, non volesse camminare, a pochi metri dall'appartamento c'è la fermata dell'autobus che porta proprio al centro della città. Da qui, inoltre, è possibile prendere l'autobus per la caratteristica Città Alta. Siamo sempre a disposizione dei nostri ospiti per informazioni, suggerimenti, intinerari. Possiamo inoltre fornire piantine e mini-guide che illustrano i principali monumenti della città. Per i bambini, invece, una pubblicazione a loro dedicata con curiosità e percorso guidato. Vi aspettiamo!
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Ange datum för att mer korrekta priser
2 gäster
Vuxna2
Barn0
Tillämpa
Äger du en semesterbostad? Lägg upp den här.
Extra inkomst
Tjäna pengar på att hyra ut ditt boende. Du slipper betala avgifter i förskott och är inte bunden av några avtal. Du får helt enkelt behålla en större del av kakan själv.
Enkelt att hantera
Bekräfta bokningar med ett enda klick och spåra allt från förfrågan till utcheckning – var du än är.
Pålitligt enligt resenärer
TripAdvisor hjälper resenärer att boka boenden på ett tryggt sätt med miljontals omdömen och säkra onlinebetalningar.
Skapa ett kostnadsfritt objekt