Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Himmelskt god ravioli”
Omdöme om Ristorante Ciak

Ristorante Ciak
Rankad som nr 31 av 80 Restauranger i Monterosso al Mare
Prisklass: 30 US$ - 60 US$
Kök: Italienskt
Mer restauranginformation
Restauranginformation
Bra för: Lokal mat
Middagsalternativ: Sent på kvällen, Middag, Lunch, Bokningar
Omdömet skrevs 19 juni 2018 från mobil enhet

Riktigt god mat och snabb service, skaldjursraviolin var en riktig fullpott och risotton lika så. Kan varmt rekommenderas!

Datum för besöket: juni 2018
Tack Matildav18
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdömeOmdömen (1 494)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

37 av 1 494 omdömen

Omdömet skrevs 13 april 2018 från mobil enhet

Åt gnocchi med pesto. Inget speciellt alls. Snarare tvärttom. Maten kom väldigt snabbt men var knappt varm. Det finns bättre ställen.

Datum för besöket: april 2018
Tack Kristina P
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Lorenzo C, Responsabile relazioni pubbliche på Ristorante Ciak, svarade på det här omdömetSvarade 16 april 2018
Google-översättning

Hello Kristina P,
We are very sorry to read about your experience. If the food was not hot enough we would have happily warmed it up for you. We understand that is not acceptable and we apologize. We wish you all the best.

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 5 oktober 2017 från mobil enhet

Maten var bra men saknade det där lilla extra som gör att det blir perfekt. Servicen var ganska långsam och det tog flera minuter innan tillbehören kom in till den redan serverade huvudrätten. Kvällens behållningen var att se och höra(!) kockarna som verkligen slet för att få fram alla beställningar. Hade servicen jobbat lika hårt hade betyget blivit bättre.

Datum för besöket: oktober 2017
Tack Mats_Ekelund
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Lorenzo C, Responsabile relazioni pubbliche på Ristorante Ciak, svarade på det här omdömetSvarade 5 november 2017
Google-översättning

Hello Mats_Ekelund,
We are so sorry for the poor service you experienced at our restaurant. We will definitely use your review to better serve our future customers. Thank you.

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 21 juli 2017 från mobil enhet

Världens bästa restaurang i Monterosso! Grym service och jättegod mat. Inhemska och fantastiskt goda viner. Allt är verkligen prisvärt. Måste besökas :)

Datum för besöket: juli 2017
Tack Gantle
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 27 juni 2017 från mobil enhet

God mat men det som drog ner betyget var servicen. Servitören glömde våra beställningar flera gånger vilket gjorde att man kände sig bortprioriterad.

Datum för besöket: juni 2017
Tack 425marama
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Lorenzo C, Responsabile relazioni pubbliche på Ristorante Ciak, svarade på det här omdömetSvarade 5 november 2017
Google-översättning

Hello Leelooes,
We apologize for the poor service you received and assure you it does not meet our high standards for customer care. We serve hundreds of people every night and sometimes orders can get mixed up, we are very sorry that you took it personally and assure you it was nothing intentional. We will use your feedback to better serve our future customers, thank you.

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Ristorante Ciak tittade också på

Monterosso al Mare, Cinque Terre
Monterosso al Mare, Cinque Terre
 
Monterosso al Mare, Cinque Terre
Monterosso al Mare, Cinque Terre
 
Monterosso al Mare, Cinque Terre
Monterosso al Mare, Cinque Terre
 

Besökt Ristorante Ciak? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt