Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Good location, modern clean hotel”
Omdöme om UNA Hotel Bologna

De bästa priserna för
Incheckning dd/mm/åååå Utcheckning dd/mm/åååå
Priserna är för 1 rum, 2 vuxna
Visa priser
Jämför priser från de mest populära resesidorna
och 9 sidor till!
UNA Hotel Bologna
Rankad som nummer 25 av 102 hotell i Bologna
Certificate of Excellence
Omdömet skrevs september 9 2012
Google-översättning

  • Bodde här: September 2012, reste med familjen
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Tack wenpie
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Una Hotel B, Responsabile reception på UNA Hotel Bologna, svarade på det här omdömetSvarade maj 21 2015
Google-översättning

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdömeOmdömen (1 014)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

197201 av 1 014 omdömen

Omdömet skrevs juni 22 2012
Google-översättning

  • Bodde här: Juni 2012, reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Tack JetsetterSA_28
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs mars 19 2012
Google-översättning

  • Bodde här: Februari 2012, reste ensam
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Tack travelxpertNY
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs mars 14 2012
Google-översättning

Tips för att välja rum: Ask for room facing the back of the hotel for quieter stay.
Visa fler tips på hur du väljer rum
  • Bodde här: Mars 2012, reste i arbetet
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Tack TP2WXC
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs februari 6 2012
Google-översättning

  • Bodde här: Februari 2012, reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Tack ld a
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Andra hotell som du kanske också gillar …
Resenärer tittade även på dessa Bolognahotell
0 km bort
Starhotels Excelsior
Starhotels Excelsior
Nr 26 av 102 i Bologna
1 718 omdömen
0,2 km bort
NH Bologna De La Gare
NH Bologna De La Gare
Nr 37 av 102 i Bologna
1 675 omdömen
0,1 km bort
Mercure Bologna Centro
Mercure Bologna Centro
Nr 52 av 102 i Bologna
2 197 omdömen
Visa priser
Visa priser
Visa priser
0,4 km bort
I Portici Hotel
I Portici Hotel
Nr 23 av 102 i Bologna
1 470 omdömen
0,5 km bort
Hotel Internazionale
Hotel Internazionale
Nr 27 av 102 i Bologna
963 omdömen
1,3 km bort
Savhotel
Savhotel
Nr 3 av 102 i Bologna
2 258 omdömen
Visa priser
Visa priser
Visa priser

Besökt UNA Hotel Bologna? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ytterligare information om UNA Hotel Bologna

Adress: Viale Pietro Pietramellara 41/43, 40121 Bologna, Italien
Region: Italien > Emilia-Romagna > Province of Bologna > Bologna
Bekvämligheter:
Bar/lounge Affärscenter med tillgång till internet Gratis frukost Kostnadsfritt höghastighetsinternet (wifi) Husdjur tillåtna (hundar/husdjur välkomna ) Restaurang Rumservice Anpassat för rullstol
Typ av hotell:
Nr 15 av Lyxhotell i Bologna
Nr 24 av Affärshotell i Bologna
Nr 26 av Familjehotell i Bologna
Nr 26 av Romantiska hotell i Bologna
Prisklass: 789 kr - 1 857 kr (Baserat på genomsnittspriser för ett standardrum)
Hotellklass:4-stjärnigt — UNA Hotel Bologna 4*
Antal rum: 99
Bokningsalternativ:
TripAdvisor är stolta över att vara partner med Hotels.com, Booking.com, Expedia, Fastbooking och 5viajes2012 S.L. så att du tryggt kan boka med UNA Hotel Bologna. Vi hjälper miljoner resenärer varje månad att hitta de perfekta hotellen för både semester- och företagsresor, alltid med de bästa rabatterna och specialerbjudandena.
Kallas också för:
Bologna Una Hotel

Är detta ditt TripAdvisor-objekt?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt