Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Perfetto!”

Guida Turistica Carla Ciccozzi
Rankad som nr 227 av 909 Rundturer i Rom
Certificate of Excellence
Information om sevärdheten
Omdömet skrevs 15 februari 2018
Google-översättning

Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
carlaci1975, Proprietario på Guida Turistica Carla Ciccozzi, svarade på det här omdömetSvarade 16 februari 2018
Google-översättning

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdömeOmdömen (56)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk
Filtrera

1014 av 56 omdömen

Omdömet skrevs 4 februari 2018 från mobil enhet
Google-översättning

Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
carlaci1975, Proprietario på Guida Turistica Carla Ciccozzi, svarade på det här omdömetSvarade 7 februari 2018
Google-översättning

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 7 januari 2018 från mobil enhet
Google-översättning

Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
carlaci1975, Proprietario på Guida Turistica Carla Ciccozzi, svarade på det här omdömetSvarade 9 januari 2018
Google-översättning

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 7 januari 2018
Google-översättning

Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
carlaci1975, Proprietario på Guida Turistica Carla Ciccozzi, svarade på det här omdömetSvarade 8 januari 2018
Google-översättning

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Läs fler omdömen
Omdömet skrevs 5 januari 2018
Google-översättning

Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
carlaci1975, Proprietario på Guida Turistica Carla Ciccozzi, svarade på det här omdömetSvarade 6 januari 2018
Google-översättning

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Guida Turistica Carla Ciccozzi tittade också på

Rom, Province of Rome
Rom, Province of Rome
 
Rom, Province of Rome
 

Besökt Guida Turistica Carla Ciccozzi? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt