Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotell i närheten
Omdömen (1 643)
Filtrera omdömen
1 643 resultat
Medlemsbetyg
416
404
296
264
263
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
416
404
296
264
263
Läs vad resenärer säger:
Filtrera
Listan uppdateras ...
27 av 1 643 omdömen
Omdömet skrevs 24 oktober 2016 från mobil enhet

Till en börja tror man at. Man har hamnat helt rätt. Den fina lobbyn och den fantastiska salen där bar och lounge ligger. Tyvärr så tar den bra delen slut där. Arrogant och otrevlig personal i nåde reception, bar och frukostmatsal. Vi skulle stanna i 3 nätter men fick byta rum redan efter första natten. Rummen var slitna och det fattades olika saker i våra rum såsom safetybox, kyl, klädhängare, kranar och ventilation som inte fungerade samt en del tradiga saker. I baren så lät dom andra.människor sätta upp drinkar mm på vårt rumsnummer så det blev väldigt fel vid utcheckningen. Frukosten var katastrof. Kalla varmrätter, dåligt utbud på bröd och pålägg och inget fylldes på kontinuerligt och det blev inte avdukat så man fick stå länge och vänta på att bara komma in. Gör er själv en tjänst! Välj ett annat hotell

Bodde här: oktober 2016, reste med vänner
Tack Per A
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 15 september 2016

Bokade Grand Hotel en femstjärnig Hotel pampig reception och frukost
Restaurang ,men där stannar det finna rummet vi fick var sliten ofräsch
Kiknade mer en tvåstjärnig Hotel likaså var duch o toalett ofräsch
Det borde någ renoveras för länge sen ,nochalant personal klagade på
Rummet men dem bara lyfte på axlarna.annars bra läge nära till allt.

Tips för att välja rum: Bra läge,tvåstjärnig.
  • Bodde här: september 2016, reste med familjen
    • Standard
    • Renlighet
    • Service
Tack Zeus1956
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
GHPlaza, Manager på Grand Hotel Plaza, svarade på det här omdömetSvarade 3 oktober 2016
Google-översättning

Dear Guest,

We would like to thank you for choosing the Grand Hotel Plaza during your recent visit to the Eternal city.

We regret reading of your impression and that the room assigned was not to your liking. We would have hoped that this issue was put to our attention during your stay, so we could show you another accommodation, as all our rooms are different as our building is a palace.

Looking forward to welcoming you back on a future occasion.

With my kindest regards

Khaled KHALED
Hotel Manager

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 13 september 2016

Vill man bo på ett hotell med mycket vackra allmänna utrymmen så är detta rätt hotellet. Rummen normalstora med adekvat utrustning med undantag av en mycket högljudd luftkonditionering som ej kunde regleras vad gäller temperaturen och ej gav adekvat nedkylning när behov fanns.
Snabb bäddning och städning rummet.

  • Bodde här: september 2016, reste som ett par
    • Standard
    • Renlighet
    • Service
Tack Per-Erik M
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
GHPlaza, Manager på Grand Hotel Plaza, svarade på det här omdömetSvarade 3 oktober 2016
Google-översättning

Dear Guest,

We would like to thank you for choosing the Grand Hotel Plaza during your recent visit to the Eternal city.

We are delighted to read that you have enjoyed our central location and that our staff, services and facilities met your expectations.

Looking forward to welcoming you back on a future occasion.

With my kindest regards

Khaled KHALED
Hotel Manager

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 24 mars 2016 från mobil enhet

Mysigt hotell med mycket historia. Vi blev uppgraderade till en underbar svit med en stor terass. Trevligt hotell med bästa tänkbara läge om man gillar shopping, med närhet till Spanska trappan. Gångavstånd till de flesta sevärdheterna. Återkommer mer än gärna till detta hotell.

Bodde här: mars 2016, reste som ett par
Tack bodilm2014
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 6 januari 2016

Bästa läget! Nära till det mesta!
Mycket trevlig personal!
Magnifik byggnad! Dock lite slitet.
Sköna sängar och kuddar. Bra städning.
Frukosten kunde varit lite bättre och mer varierad. Juicen var varm.

  • Bodde här: januari 2016, reste med familjen
    • Standard
    • Läge
    • Service
Tack lenac20152015
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
GHPlaza, Manager på Grand Hotel Plaza, svarade på det här omdömetSvarade 15 januari 2016
Google-översättning

Dear Guest,

We would like to thank you for choosing the Grand Hotel Plaza during your recent visit to the Eternal city.

We are glad to read that you have enjoyed your stay and that our staff, services and facilities met your expectations.

Looking forward to welcoming you back on a future occasion.

With my kindest regards

Khaled KHALED
Rooms Division Manager

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen