Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotell i närheten
Omdömen (1 353)
Filtrera omdömen
1 353 resultat
Medlemsbetyg
700
510
94
29
20
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
700
510
94
29
20
Läs vad resenärer säger:
Filtrera
Listan uppdateras ...
49 av 1 353 omdömen
Omdömet skrevs 25 maj 2017 från mobil enhet

Ett mycket trevligt hotell, fin takteras med underbar bar och gästvänlig bartender. Bra rum med balkong. Centralt. Tore personal. Bra frukost på takterassen. Allt helt enkelt superbra. Fräscht badrum. Balkong mot bakgård. Fågelkvitter på bakgården.

Bodde här: maj 2017, reste som ett par
Tack Dick Ö
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 26 februari 2017 från mobil enhet

Bra hotell, rent och snyggt. Centralt. Underbar frukost! Dock kunde hotellet informerat om taxistrejken när vi frågade om flygbussen dagen innan. Vilket ledde till överfulla bussar som man skulle bokat innan. Missade nästan flyget

Bodde här: februari 2017, reste med familjen
Tack Camilla H
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 7 oktober 2016 från mobil enhet

Trevligt hotel med en bra takterrass för frukost och skönt barhäng på kvällen. Rymligt rum och fräscht badrum. Bra service både i reception och i restaurang/ bar Utsikt över Vatikanen från takterrassen

Bodde här: november 2015, reste som ett par
Tack Janne58
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 28 september 2015

Rent och fräscht, mysig tak-terass där serverades frukosten som hade allt man kunde önska sig.
Rummen något små men det fanns en stor klädkammare och badrummet var helt okey.
Hotellet ordnade med taxi när vi ankom samt när vi åkte utan problem.
Trevligt att dom kom med en flaska champagne när min sambo fyllde år.
Åker gärna hit igen!

Tips för att välja rum: Rummen mot innergården är tystare om man störs av trafiken på dagen.
  • Bodde här: september 2015, reste som ett par
    • Standard
    • Rum
    • Service
Tack mimmi63
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Isahotel, Responsabile relazioni con la clientela på Hotel Isa, svarade på det här omdömetSvarade 1 oktober 2015
Google-översättning

Dear Mimmi thank you so much for the enthusiastic comment!
We can't wait to welcoming you back!
Sincerely

Lara S. Bianco

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 23 augusti 2015 från mobil enhet

Jättebra hotell, vi fick en mysig liten balkong och sängen var stor dock lite hård! Drinkarna i baren gick inte att dricka, alldeles för mycket alkohol! Trevlig personal. Badrummet var fantastiskt, enda minus är att dörren inte kan stängas helt!

Bodde här: april 2015, reste som ett par
Tack Mici_Peki
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen