Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotell i närheten
Omdömen (1 185)
Filtrera omdömen
1 185 resultat
Medlemsbetyg
601
470
94
11
9
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
601
470
94
11
9
Läs vad resenärer säger:
Filtrera
Listan uppdateras ...
16 av 1 185 omdömen
Omdömet skrevs 7 juni 2018

Hotellet passade perfekt för oss, beläget på en lugn gata utan oväsen med gångavstånd till de attraktioner som vi ville se. Rent, snyggt, sköna sängar, något små rum men eftersom vi var i Rom för att upptäcka stan så räckte det gott för våra behov. Frukosten var helt ok, dock saknade vi någon grönsak att lägga på mackan, annars fanns ägg, youghurt, frukt, croissanter och vanligt bröd med tillhörande pålägg. Bäst på hotellet var takterrassen med fantastisk utsikt och en liten bar.

  • Bodde här: juni 2018, reste som ett par
    • Standard
    • Renlighet
    • Service
Tack maja6512
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 20 november 2016 från mobil enhet

Rimligt pris. Personalen är trevlig och serviceinriktad.
Rummen är små, men det spelar inte så stor roll. Badrummet var väldigt trevligt, kändes nyrenoverat.
Frukosten kan nog anses väldigt bra med italienska mått mätt.
Takterrassen med bar var trevlig nu och förmodligen fantastisk när det är lite varmare ute och man kan sitta och ta igen sig där efter en dag på stan.
Hotellet ligger på en bakgata precis lagom långt ifrån tempot.
Närmst ligger inte helt oväntat colosseum och forum romanum dit du knallar på 10 minuter.
Vi gick överallt inkl. Vatikanen så inget ligger "för långt" bort

Plus:
Renligheten är hög.
Badrummen fräscha.

Minus:
Små rum som stundtals känns väldigt lyhörda.
Sängarna är ganska hårda och bara en kudde.

Slutsats
Ett mycket prisvärt hotell för dig som gärna bor lite utanför nattlivet.

Bodde här: november 2016, reste som ett par
Tack Dan P
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 6 november 2016

Vi reste på höstlovet med två tonåringar och fick ett familjerum med balkong mot gatan. Helt okay i storlek med två badrum och fyra riktiga sängar, inga uppbäddade soffor eller tillfälliga sovplatser. Hotel Colosseum ligger mellan centralstationen och Colosseum, med promenadavstånd till båda, men för den dom reser till Rom med tåg eller flyg, är det enklare att be hotellet arrangera transporten. Det kostar inte mer än taxi och man är garanterad en bil som klarar en hel familj och dess bagage, vilket är mer än man kan säga om många taxibilar inRom.

Personalen är ytterst serviceminded, vår dotter är vegan och man ordnade så att det fanns sojayoghurt och -mjölk som alternativ till henne till frukost. Vi kom tillbaka till ett välstädat och -bäddat rum varje eftermiddag tan att ha något att anmärka på.

Ett stort plus är den fina takterrassen, med solstolar på dagarna och barservering på kvällarna. Utsikten över Roms takåsar och Colosseum är värd mycket när man landar på hotellet efter många timmars promenad.

Bodde här: november 2016, reste med familjen
1  Tack PeLj01
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 23 oktober 2016 från mobil enhet

Mycket trivsamt och lugnt hotell. Trevlig personal. Frukosten var helt okej. Takterrassen var fantastisk - man såg långt och det var hög mysfaktor när solen gick ner.

Mindre än 5 minuter till närmaste hållplats för "hopp-on-hopp-off" bussarna. Ca 10 minuters gångväg till Coloseum.

Bodde här: september 2016
Tack MH_CH_FH
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Stefano R, Proprietario på Hotel Colosseum, svarade på det här omdömetSvarade 26 oktober 2016
Google-översättning

Dear Guest MH_CH_FH,

thanks for writing and sorry if I answer in english, but I don't want to use the google translator.
I am happy you like our Terrace.The rooftop bar will remain open until the end of October and if the temperature will be warm, until the middle of November.

For guests who likes drinks, we propose our special open bar offer, available only on our official website.

I hope to welcome you again in Rome.

Kind Regards
Stefano Ricci

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 18 september 2016

Läget på hotellet var centralt, nära till mesta. Bra med trägolv och att det var rent i rummet. Mycket bra hygienutrymmen. Skönt med aircondiction i värmen. Bra frukost. Vänlig och hjälpsam personal. X

Bodde här: september 2016, reste med vänner
Tack Harry12345788
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen