Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotel Dei Consoli
Hotell i närheten
Hotel Villa San Pio(Rom)(Mycket prisvärt!)
321 US$
264 US$
Booking.com
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Kostnadsfritt wifi
  • Fri parkering
Albergo del Senato(Rom)
351 US$
342 US$
Booking.com
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Kostnadsfritt wifi
  • Frukost ingår
417 US$
336 US$
Booking.com
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Pool
  • Restaurang
Hotel des Artistes(Rom)(Mycket prisvärt!)
206 US$
105 US$
Expedia.com
Se erbjudande
  • Kostnadsfritt internet
Hotel Colosseum(Rom)
160 US$
136 US$
Expedia.com
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Kostnadsfritt wifi
  • Frukost ingår
Hotel Raffaello(Rom)(Mycket prisvärt!)
271 US$
196 US$
Agoda.com
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Kostnadsfritt wifi
  • Frukost ingår
329 US$
285 US$
Agoda.com
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Kostnadsfritt wifi
  • Bar/lounge
250 US$
199 US$
Booking.com
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Fri parkering
  • Pool
2 220 US$
Orbitz.com
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Kostnadsfritt wifi
  • Frukost ingår
733 US$
466 US$
Expedia.com
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Kostnadsfritt wifi
  • Frukost ingår
Omdömen (824)
Filtrera omdömen
824 resultat
Medlemsbetyg
350
282
119
45
28
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
350
282
119
45
28
Läs vad resenärer säger:
FiltreraAlla språk
Listan uppdateras ...
27 av 824 omdömen
Omdömet skrevs augusti 5 2016

4 stjärnor är att ta i - framförallt är rummen ganska små. Ändå ett trivsamt, ombonat hotell med mycket vänlig personal. Frukosten OK med italienska mått, och den avnjutes i takrestaurangen med utsikt över Vatikanen, bara en sådan sak.
AC fungerar tack och lov utmärkt, städningen utan anmärkning. Minibaren ganska innehållslös, men det finns ju hotellbar. 5 minuters promenad till T-banan, och bäst av allt - läget i kvarteren långt ifrån turiststråken (trots närheten till Vatikanen), du hamnar mitt i romarnas vardag.

Tips för att välja rum: Be att få rum mot innergården. Inte så vacker utsikt, men tyst och skönt.
  • Bodde här: Juli 2016, reste som ett par
    • Standard
    • Renlighet
    • Service
1  Tack Per L
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs juli 26 2016

+ Mycket bra läget
+ Bra frukost
+ Rätt trevlig personal
- Små, basic rum
- Tillkom en kostnad vid utcheckning som hade varit bra att bli infomerad om vid incheckning
- Väldigt liten reception med basic serviceutbud

Tips för att välja rum: 107 har balkong, men är ett litet rum. Vi önskade detta i förväg, och var nöjda.
  • Bodde här: Juli 2016, reste med familjen
    • Standard
    • Sovkvalitet
    • Service
2  Tack Daniel S
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs december 8 2015

Små trevliga rum, rent och fint städat. Personalen var trevliga och hjälpsamma. God frukost. Nära till allting, vatikanen,metron och bussarna. Lätt att åka med och hitta på det lokala färdsättet. Mycket att se och uppleva i Rom.

  • Bodde här: December 2015, reste som ett par
    • Standard
    • Rum
    • Service
Tack Gunilla N
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Hotel-dei-Consoli, General Manager på Hotel Dei Consoli, svarade på det här omdömetSvarade januari 19 2018

Kära kund,
Jag är mycket tacksam för din recension av Hotel dei Consoli.
Jag är mycket glad att du har varit nöjd med din semester och din hotellanmälan till andra resenärer tack vare våra tjänster.
Jag ser fram emot att ha dig igen med oss.
Med vänliga hälsningar,
Luigi Pirrò

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs december 25 2014

Utmärkt lokalisation, nära till Vatikanstaten och gångavstånd till de flesta sevärdheter. Nära till tunnelbanan om man föredrar det istället för att gå. Trevlig, hjälpsam och vänlig personal. Små men helt funktionella rum. Rent och fint på rummet. Toaletten ren och bra. Tyst på rummet trots trafik utanför. Sängarna var bra. AC utmärkt. Frukosten var bra och belägen på en fin, mysig takterrass.

  • Bodde här: November 2014, reste som ett par
    • Sovkvalitet
    • Renlighet
    • Service
1  Tack Ulflundahl
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Detta omdöme har översatts från Engelska. Visa original
Omdömet skrevs december 11 2014

Vi tillbringade tre nätter här och tyckte mycket om det. Rummet hade bra storlek (rum 306) och personalen var vänlig. Utsikten från terrassen var inte så bra över Peterskyrkan som vi hade hoppats, men man kunde se den från en del av frukostrummet. Takterrassens utomhusdel var inte öppen vid den här tiden på året, slutet av november. Läget på hotellet är mycket bra, bara 5-10 minuters promenad till St Peterskyrkan, nära buss- och spårvagnshållplats. Lite längre till tunnelbanan, men ok avstånd. Trots att vi hade en hektisk affärsgata precis nedanför vårt fönster, var det ett trevligt och tyst rum.

1  Tack ElsaAnnika
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.Skickades in den Engelska på www.tripadvisor.se. Visa original
Visa fler omdömen