Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotell i närheten
Omdömen (2 786)
Filtrera omdömen
2 786 resultat
Medlemsbetyg
2 171
482
83
30
20
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
2 171
482
83
30
20
Läs vad resenärer säger:
Filtrera
Listan uppdateras ...
27 av 2 786 omdömen
Omdömet skrevs 26 april 2018 från mobil enhet

Det här är andra gången som vi bor på detta hotell och vi blev inte besvikna den här gången heller.
Vi bokade transport via hotellet för 6 personer och det fungerade perfekt. Den här gången tog vi med oss våra döttrar och deras pojkvänner och det blev verkligen en underbar vistelse, mycket tack vare det personalen och de otroligt vackra rummen.
Vi kommer absolut välja samma hotell nästa gång vi är i Rom, tack❤️

Bodde här: april 2018, reste som ett par
Tack Marie S
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 17 april 2017 från mobil enhet

Mysigt hotell. Bra läge och jättebra frukost(för att vara Sydeuropa). Mycket trevlig personal, hjälpsamma, bokade bord på olika restauranger. Fräscha mysiga rum. Helt underbar takterrass, med utsikt över hela staden dit man får köpa med sig egen mat och dryck upp. Dock fick vi ett tråkigt rum in mot ett schakt. Underbara solnedgångar med utsikt över Vatikanen. Åker vi tillbaka. Så bor vi här!

Bodde här: april 2017, reste som ett par
1  Tack AnnaWikstrand
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 25 januari 2017 från mobil enhet

Vackra lyxiga rum. Sköna sängar. God frukost. Bra läge. Trevlig och hjälpsam personal. Återkommer
gärna.
Vår vistelse i Rom var fantastisk. Enda minus var alla dryga gatuförsäljare som det kryllade av. Skitdryga!

Bodde här: januari 2017
Tack Anna-Lena F
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Franco S, Direttore på Boutique Hotel Campo de Fiori, svarade på det här omdömetSvarade 31 januari 2017
Google-översättning

Dear Anne-Lena,

Our Boutique Hotel is located in the heart of the city centre in a historical building that dates back to the XII century. Thanks to the meticulous care for details of our architect Dario Di Blasi our property has a genuine and original Baroque style preserved through history that makes it unique, a wonderful alternative to the big chained-brand hotels. Moreover, the kindness and knowledge of my staff will guide you through all your stay making everything much easier.

I would like to thank you for your 5 star review and hope to welcome you back in the near future.

No man needs a vacation so much as the person who has just had one.

Warmest regards,
A. Martinelli
The Manager

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 21 oktober 2016 från mobil enhet

Vi bodde här i fyra nätter och vi är så nöjda, helt underbart hotel med perfekt läge mitt i Rom otroligt fin takterrass, rena fräscha rum
Personalen väldigt trevlig och hjälpsam. Vi kommer gärna tillbaka

Bodde här: oktober 2016, reste som ett par
Tack Marie S
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Severino, Direttore på Boutique Hotel Campo de Fiori, svarade på det här omdömetSvarade 26 oktober 2016
Google-översättning

Dear Marie,

Your review confirms what, indeed, are our main highlights; offering and consolidating our exceptionally high standards of service, which along with an unbeatable location, our elegant rooms appointed in Baroque Style and the breathtaking rooftop terrace, make us the perfect choice for one’s Roman stay.

I encourage all the readers to have a look at our website to discover offers about our rooms and to contact our staff in advance, since they are specialist in reserving pick-ups from and to the airport and to book guided tours to the main spots, so as to skip all the long and stressful lines.

Thanking you for taking time for us, the whole staff and I are looking forward to welcoming you again in a close future.

So much of who we are is where we have been.

Warmest regards,
F. Severino
The Manager

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 8 augusti 2016 från mobil enhet

Makalöst hotell, kanonfint och pitoreskt. Ligger nära till det mesta i den finaste delen av Rom. Andas renessäns. Urtrevlig personal. Finns även en underbar terass där man kan se stora delar av Rom - solnedgången är den bästa.
..................................

Bodde här: augusti 2016, reste som ett par
Tack Jonas L
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Severino, Direttore på Boutique Hotel Campo de Fiori, svarade på det här omdömetSvarade 7 september 2016
Google-översättning

Dear Jonas,
I welcome your 5 star review. Boutique Hotel means a totally different experience than that of a chain-hotel. A huge credit goes to our tailored service, unique location, completely immersed in history and art, as well as our continental buffet breakfast which matches every guests’ taste and our colorful rooms appointed in Baroque Style. Last but not least, our rooftop terrace with its 360° views of the Eternal City.
I recommend to all the readers to have a look at our website to discover offers about our rooms and to contact our staff in advance, since they are specialist in reserving pick-ups from and to the airport and to book guided tours to the main spots, so as to skip all the long and stressful lines.
On behalf of the whole staff, I would like to thank you for your review, wishing to welcoming you again.
Travelling is almost like talking with men of other centuries.
Warmest regards,
F. Severino
The Manager

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen