Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Great value and friendly service”

De bästa priserna för
Incheckning dd/mm/åååå Utcheckning dd/mm/åååå
Priserna är för 1 rum, 2 vuxna
Visa priser
Jämför priser från de mest populära resesidorna
och 9 sidor till!
Best Western Hotel Astrid
Rankad som nummer 190 av 1 269 hotell i Rom
Certificate of Excellence
Omdömet skrevs april 2 2012
Google-översättning

Tips för att välja rum: Choose a boutique room on the 4 th floor
Visa fler tips på hur du väljer rum
  • Bodde här: Mars 2012, reste med vänner
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
1  Tack Scottishladies660
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme
Omdömen (711)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

207211 av 712 omdömen

Omdömet skrevs mars 19 2012
Google-översättning

  • Bodde här: Mars 2012, reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
1  Tack miffysnowy
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
STAFF_ASTRID, Guest Relations Manager på Best Western Hotel Astrid, svarade på det här omdömetSvarade mars 20 2012
Google-översättning

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs februari 29 2012
Google-översättning

  • Bodde här: Februari 2012, reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
1  Tack BarbJ29
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
STAFF_ASTRID, Guest Relations Manager på Best Western Hotel Astrid, svarade på det här omdömetSvarade mars 2 2012
Google-översättning

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs december 29 2011
Google-översättning

  • Bodde här: September 2011, reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
2  Tack Leah M
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
STAFF_ASTRID, Guest Relations Manager på Best Western Hotel Astrid, svarade på det här omdömetSvarade januari 24 2012
Google-översättning

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs november 14 2011
Google-översättning

  • Bodde här: November 2011, reste med vänner
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
2  Tack TrishDub S
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
STAFF_ASTRID, Guest Relations Manager på Best Western Hotel Astrid, svarade på det här omdömetSvarade november 20 2011
Google-översättning

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Andra hotell som du kanske också gillar …
Resenärer tittade även på dessa Romhotell
San Lorenzo
Best Western Globus Hotel
Visa priser
Visa priser
Visa priser
Hotel La Genziana
Nr 504 av 1 269 i Rom
142 omdömen
Visa priser
Visa priser
Visa priser

Besökt Best Western Hotel Astrid? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ytterligare information om Best Western Hotel Astrid

Adress: Largo Antonio Sarti 4, 00196 Rom, Italien
Telefonnummer:
Region: Italien > Lazio > Rom > Flaminio
Bekvämligheter:
Affärscenter med tillgång till internet Gratis frukost Kostnadsfritt höghastighetsinternet (wifi) Husdjur tillåtna (hundar/husdjur välkomna ) Rumservice
Typ av hotell:
Nr 119 av De mest prisvärda hotellen i Rom
Nr 225 av Familjehotell i Rom
Nr 227 av Romantiska hotell i Rom
Prisklass: 567 kr - 1 818 kr (Baserat på genomsnittspriser för ett standardrum)
Hotellklass:3-stjärnigt — Best Western Hotel Astrid 3*
Antal rum: 52
Bokningsalternativ:
TripAdvisor är stolta över att vara partner med Booking.com, Hotels.com, Ebookers, Expedia, TripOnline SA och 5viajes2012 S.L. så att du tryggt kan boka med Best Western Hotel Astrid. Vi hjälper miljoner resenärer varje månad att hitta de perfekta hotellen för både semester- och företagsresor, alltid med de bästa rabatterna och specialerbjudandena.
Kallas också för:
Hotel Astrid Roma
Astrid Roma Rome

Är detta ditt TripAdvisor-objekt?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt