Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Öppet i dag: 07:00 - 19:00
Spara
  
Google
Sätt du kan uppleva Basilica di Santa Maria Maggiore på
från 75,72 US$
Mer information
från 94,65 US$
Mer information
från 80,11 US$
Mer information
från 28,40 US$
Mer information
Omdömen (16 054)
Filtrera omdömen
16 054 resultat
Medlemsbetyg
12 048
3 495
456
42
13
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
12 048
3 495
456
42
13
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
16 av 16 054 omdömen
Omdömet skrevs 25 juli 2019

De flesta turister brukar passera förbi Termini och här ett stenkast bort så ligger denna storslagna basilika som du måste besöka.
Alla dessa detaljer och arkitektur gör att man känner stor respekt för de som utförde detta otroliga arbete.

Datum för upplevelsen: juni 2019
Tack JesperLexell
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 23 juni 2019

En av de vackraste kyrkor jag varit i. Vi tog även en guidad visning av mosaikerna på andra våningen.

Datum för upplevelsen: augusti 2018
Tack Karin W
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 22 juni 2019 från mobil enhet

Wow vilken kyrka! Så mäktig! Jag får associationer till Versailles och Frankrike. Mycket fin kyrka. Inte så farligt med folk när vi var där runt lunch.

Datum för upplevelsen: juni 2019
Tack 246jonasm
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 7 juni 2019 från mobil enhet

Mycket människor men så värt besöket. Att promenera omkring och se detta arbetet som har gjort är så fascinerande. Gratis att besöka och som sagt var värt besöket!

Datum för upplevelsen: juni 2019
Tack Jenzag
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 27 maj 2019 från mobil enhet

Besöktes orättvist efter Peterskyrkan men den var ändå väl värd ett besök. Inte så mycket turister som i de andra kyrkorna vi besökt och det kan nog bero på att den ligger en liten bit ifrån övriga turistmål.

Datum för upplevelsen: maj 2019
Tack D7305FUroberte
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen