Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Öppet i dag: 00:00 - 23:59
Spara
Boka i förväg
  
översatt av Google
Sätt du kan uppleva Fontana di Trevi på
från 26,60 US$
Mer information
från 21,50 US$
Mer information
från 33,40 US$
Mer information
från 59,10 US$
Mer information
Omdömen (88 984)
Filtrera omdömen
88 984 resultat
Medlemsbetyg
56 174
19 760
8 293
2 869
1 888
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
56 174
19 760
8 293
2 869
1 888
Läs vad resenärer säger:
Filtrera
Listan uppdateras ...
9095 av 88 984 omdömen
Omdömet skrevs 30 mars 2018

Jättefin staty på litet torg men sjukt mycket människor. Gillar du inte trängsel så var där tidigt på morgonen.

Datum för upplevelsen: mars 2018
Tack Molndal
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 30 mars 2018 från mobil enhet

Som med allt i denna stad helt fantastiskt. Promenera runt och njut av historiens vingslag. Kasta ett mynt över axeln ned i fontänen så återvänder du hit.

Datum för upplevelsen: mars 2018
Tack liselottek626
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 29 mars 2018 från mobil enhet

En plats alla besöker. Är ju ett måste. Mycket folk men man får plats i massan.
Vackrast är det dock när det är mörkt. Blir då mer stämningsfullt och rogivande än dagtid med allt folk som är påväg till nästa sevärdhet. Anita lyser dock med sin frånvaro.

Datum för upplevelsen: mars 2018
Tack Jan-Gunnar B
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 29 mars 2018 från mobil enhet

Verkligen en vacker fontän och ett måste att besöka! Räkna med mycket folk och gatuförsäljare. Man kan köpa sig en glass och bara sitta och njuta.

Datum för upplevelsen: mars 2018
Tack Azo1898
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 28 mars 2018 från mobil enhet

Så mäktigt o se när man ändå är i Rom så är det här ett måste. Väldigt turistigt men man förstår varför när man är där o tar den där klassiska fotot.

Datum för upplevelsen: mars 2018
Tack Gona J
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen