Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Öppet i dag: 10:00 - 19:00
Spara
Höjdpunkter från omdömen
Top Bike Rental

Supertrevlig cykelsightseeing med många intressanta stopp. Kunnig guide som lotsade oss genom både ... läs mer

Omdömet skrevs 1 juni 2019
Mattias G
från mobil enhet
Perfekt sätt att utforska Rom

Bra kvalité på cyklarna, trevligt bemötande från personalen och bra priser (€15 för en citybike per ... läs mer

Omdömet skrevs 13 maj 2019
Gbg031
,
Göteborg, Sverige
från mobil enhet
Läs alla 5 269 omdömen
  
Google
Rekommenderade upplevelser i och omkring Rom
från 53,34 US$
Mer information
från 81,79 US$
Mer information
från 52,16 US$
Mer information
från 22,52 US$
Mer information
Omdömen (5 269)
Filtrera omdömen
5 269 resultat
Medlemsbetyg
5 097
149
15
5
3
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
5 097
149
15
5
3
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
16 av 5 269 omdömen
Omdömet skrevs 1 juni 2019 från mobil enhet

Supertrevlig cykelsightseeing med många intressanta stopp. Kunnig guide som lotsade oss genom både trånga gränder och tät stadstrafik

Datum för upplevelsen: juni 2019
Tack Mattias G
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 13 maj 2019 från mobil enhet

Bra kvalité på cyklarna, trevligt bemötande från personalen och bra priser (€15 för en citybike per dag).

Datum för upplevelsen: maj 2019
Tack Gbg031
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 6 juni 2018 från mobil enhet

Jag och min 20-årige son deltog på en 7–timmars guidad tur runt i Rom på elcykel inkl. italiensk lunch och glasspaus. Det var helt fantastiskt! Vi såg det mesta av de större sevärdheterna men även en del mindre kända, mycket vackra gator och platser. Vår guide Rik var mycket kunnig och trevlig. Det var också roligt med elcykel.

Tack Jessica J
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 25 november 2016

Jag deltog i två turer; Rome City Tour och Via Appia. Man tänker mycket på säkerheten och stadsturen går mest på vägar som är avstängda för biltrafik. Guiderna ger bra information om de olika sevärdheterna. En cykeltur är ett bra alternativ om man tröttnar på att promenera omkring. Via Appia inkluderar även ett besök på katakomben Calisto, en sevärdhet som ligger utanför Rom och som därför många resenärer går miste om.

Datum för upplevelsen: november 2016
1  Tack Roskarlen
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 3 november 2016 från mobil enhet

Vi fick en mycket trevlig tur genom Rom med en kunnig guide (Emanuel). Inte bara de vanliga sevärdheterna besöktes, utan vi fick se en del små hemligheter. Bra cyklar och utrustning. Säkerheten i trafiken var högt prioriterad.

Datum för upplevelsen: november 2016
1  Tack hhn321
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen