Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Tripadvisor
Rom
Publicera
Inkorg
Öppet i dag: 09:00 - 18:00
Spara
  
Google
Sätt du kan uppleva Fat Tire Tours - Rome på
Segwaytur i Rom
1 211 omdömen
från 55,13 US$
Mer information
från 77,19 US$
Mer information
från 44,11 US$
Mer information
från 38,59 US$
Mer information
Omdömen (4 802)
Filtrera omdömen
4 802 resultat
Medlemsbetyg
4 569
204
13
6
10
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
4 569
204
13
6
10
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
16 av 4 802 omdömen
Omdömet skrevs 17 april 2018 från mobil enhet

Vi gick turen en lördag i april. Från början var det 14 deltagare, men tre hoppade av efter första stoppen p.g.a. migrän. Turen innehåller sex stopp med mat och dryck. Man får verkligen mycket att äta. Det startar med söta frukostbakverk och avslutas med glass. Däremellan är det parmaskinka, parmesan, mortadella, risotto Milanese, lasagne, köttbullar och vin. Helt klart en tur att rekommendera om man vill ha lite matkultur och se lite av den fantastiska stadsdelen Brera.

Tack mkeytravel
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 30 september 2017 från mobil enhet

Vi valde en privat tur. Vår guide Marcello anpassade rutten efter våra önskemål och gjorde turen till en av de bästa upplevelserna på resan. Enastående sätt att uppleva Rom på.

Datum för upplevelsen: september 2017
Tack Jonas J
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 5 juli 2017

Mycket trevligt sätt att ta sig fram på samtidigt som vår trevlig guide Rafaella berättar allt om sevärdheterna. Halva nöjet är att åka Segway, resten är fantastiska Rom och dess kultur.

Datum för upplevelsen: juli 2017
Tack stefanbX6060AE
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 6 oktober 2016

Spännande sätt att ta sig fram på med Segway! Halva upplevelsen är att köra Segway andra delen att få information av trevliga tolken Alice!

Datum för upplevelsen: oktober 2016
Omdömen sammanställs i samarbete med den här sevärdheten
Tack Anna H
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 31 juli 2016 från mobil enhet

Vår guide Moretti var mycket trevlig, kunnig och engagerad. Hon hade så mycket intressant fakta om pizza som man inte vetat tidigare. Otroligt goda pizzor vi fick prova.
Tips är att komma hungrig! Man får smaka på så många olika pizzor och vi gick därifrån proppmätta! Rekommenderas starkt! Jätterolig upplevelse!

Datum för upplevelsen: juli 2016
Tack Cecilia J
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 4 maj 2016 från mobil enhet

Var lite skeptisk till priset, 90euro/person men när vi var klara ville jag även ta kvällsturen ytterligare 90euro!
Guiden var grym (Luise) och hade information samtidigt som hon var rolig!
Gruppen vi åkte med var 6personer och var alldeles lagom.
Stor rekommendation!!!

Datum för upplevelsen: maj 2016
Tack 229robinl
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Claudio C, Responsabile relazioni con la clientela på Fat Tire Tours - Rome, svarade på det här omdömetSvarade 5 maj 2016
Google-översättning

Thank you guys! We are happy we have lots of friends coming from North Europe, so thank you for helping us with word of mouth!! :)

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen