“Perfekt läge nära strand och centrum. Vacker utsikt mot hav och bukt.”
Mycket vackert beläget hus med utsikt mot hav och bukt. Många härliga platser att vistas i utomhus. Här kan man välja både skugga och sol. Härlig pool som höll minst 25 grader under vår vistelse. På kvällarna var det underbart att sitta och blicka ut mot Mount Orlando och det svepande fyrljuset. Längtar redan tillbaka. Dario var en excellent värd med mycket goda kunskaper i engelska. Dario gjorde vår vistelse än mer innehållsrik. Bl.a. fick vi tipset om den dagliga fiskmarknaden, där vi köpte färsk fisk och skaldjur som vi grillande vid huset (superbt!). Fontaniastranden låg på 5 minuters gångavstånd och här var många italienare på dagsutflykt. Här tog vi dagliga dopp och även ett och annat kvällsdopp. Underbart för en badälskare.Tack så mycket för en trevlig vecka Dario! Vi kommer nog åter snart. Margareta o Peder från Sverige.
Gillade mest:
Vår värd Dario! Utomhusmiljön och Läget.
Gillade minst:
Madrasserna i sängen var lite hårda.
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
jun 25 2014
Hi Margareta and Peder, thank for your opinion. I will happy to have you again in Villa Fontania. Best regards Dario