Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakta boendet för att kontrollera tillgänglighet.
Det finns liknande hotell tillgängliga.
Visa alla
TripShab

Underbart hotell

5,0 av 5 bubblorOmdömet skrevs 10 apr. 2018från mobil enhet
Det må vara lite dyrare men man blev inte besviken. Hotellet är verkligen Italien i ett nötskal! Allt från marmorplattorna på rummet till utsikten över vulkanen.

Kan verkligen rekommendera detta hotellet till alla men särskilt par som vill ha det där lilla extra på semestern.

Förutom utsikten var det mysiga privata badområdet en fröjd för själen. Enastående!
Datum för vistelsen: maj 2017
Resetyp: Reste med familjen
Ser du något problem med det här omdömet?
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Roberta M, Direttore venditeGrand Hotel Riviera, svarade på det här omdömet
Svarade 11 apr. 2018
Dear Guest,

Thank you very much for your review and for choosing our Hotel Riviera for your stay in Sorrento.

We really hope to have the pleasure to welcome you back very soon.

Best Regards,

Roberta
Det här är det subjektiva svaret från en representant för ledningen och inte från Tripadvisor LLC.
Förteckningarna över bokningserbjudanden för varje verksamhet tar hänsyn till den ersättning som våra partner betalar till oss. Priserna som visas kan vara för olika rumstyper. De priser som visas är de lägsta tillgängliga, vilket motsvarar den billigaste tillgängliga rumstypen, som tillhandahålls av våra partner vid tidpunkten då användaren söker.
Hotell i närheten
8 225 kr
Ingen förskottsbetalning krävs
  • Hotels.com
    8 261 kr
  • Hotel Website
    7 783 kr
  • Expedia.com
    8 264 kr
0.5 km från Grand Hotel Riviera
Kostnadsfritt wifi
Pool
10 158 kr
  • Hotels.com
    10 281 kr
  • ZenHotels.com
    8 634 kr
  • Priceline
    9 266 kr
1.1 km från Grand Hotel Riviera
Kostnadsfritt wifi
Pool
4 605 kr
  • Hotels.com
    5 130 kr
  • Vio.com
    3 948 kr
  • Expedia.com
    5 131 kr
0.9 km från Grand Hotel Riviera
Kostnadsfritt wifi
Pool
5 874 kr
  • Expedia.com
    5 921 kr
  • Skyscanner.com
    3 935 kr
  • Hotels.com
    5 909 kr
0.5 km från Grand Hotel Riviera
Pool
Restaurang
6 828 kr
Ingen förskottsbetalning krävs
  • Hotels.com
    7 565 kr
  • Vio.com
    6 689 kr
  • Expedia.com
    7 568 kr
1.7 km från Grand Hotel Riviera
Kostnadsfritt wifi
Pool
4 560 kr
Helt återbetalningsbar
  • Hotels.com
    4 535 kr
  • Expedia.com
    4 592 kr
  • Vio.com
    4 564 kr
1.4 km från Grand Hotel Riviera
Pool
Restaurang
8 238 kr
5 743 kr
  • Hotels.com
    8 238 kr
  • Vio.com
    6 240 kr
  • Agoda.com
    6 240 kr
2.0 km från Grand Hotel Riviera
Kostnadsfritt wifi
Kostnadsfri parkering
6 488 kr
  • Hotels.com
    5 864 kr
  • Skyscanner.com
    4 522 kr
  • Expedia.com
    5 865 kr
1.5 km från Grand Hotel Riviera
Pool
Restaurang
2 436 kr
Helt återbetalningsbar
  • Hotels.com
    2 570 kr
  • ZenHotels.com
    1 989 kr
  • Expedia.com
    2 578 kr
2.3 km från Grand Hotel Riviera
Kostnadsfritt wifi
Kostnadsfri parkering
2 056 kr
Helt återbetalningsbar
  • Vio.com
    2 058 kr
  • Agoda.com
    2 058 kr
  • StayForLong
2.4 km från Grand Hotel Riviera
Kostnadsfritt wifi
Kostnadsfri parkering
Visa fler hotell i Sorrento
Omdömen (1 850)
Filtrera omdömen
1 850 resultat
Medlemsbetyg
1 402
336
69
23
20
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
1 402
336
69
23
20
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
49 av 1 850 omdömen
Omdömet skrevs 19 februari 2017

2016 den 6 maj gifte vi oss nere i Positano och bodde då med våra gäster på Grand Hotel Riviera! Hela vår bröllopsvecka var helt perfekt!

Vi hade bott på detta hotell tidigare och vi fick verkligen den perfekta känslan inför vår bröllopsvecka 2016! Vi kan varmt rekommendera hotellet, personalen, miljön och servicen är verkligen utmärkt! Man blir så väl omhändertagen! Våra familjer fick verkligen en helt underbar upplevelse denna vecka i maj 2016. Vi har precis bokat en veckan i Sorrento nu i maj och självklart kommer vi att bo på på Grand Hotel Riviera!

Datum för vistelsen: maj 2016
  • Restyp: Reste som ett par
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
1  Tack fredrikthor
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Omdömet skrevs 23 juli 2016 från mobil enhet

Jättemysigt. Vi åt på hotellet frukost och middag varje dag. Väldigt bra mat och rummet var perfekt. Mycket trevlig personal i reception och servering. Man kunde åka hiss ned till en fin brygga vid havet. Utsikten över kusten från hotellets altan är svårslagen och storslagen

Datum för vistelsen: april 2016
Restyp: Reste med vänner
Tack Rogeranna
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Omdömet skrevs 2 november 2014

Vi var här sista veckan det var öppet i Oktober, delvis för att fira vår 20:e brölloppsdag som inträffade någon vecka tidigare. Vi sökte länge och tittade på flera olika hotell i Sorrento, tog detta då vi alltid vill ha nära till havet. Det var ett lyckoskott som överträffade alla våra förväntningar. Då vi anlände väldigt sent ( 24.00 ), förstod vi att vi skulle missa middagen, till vår glädje och förvåning fick vi en bricka på rummet med kallskuret, ost och frukt, sagolikt. Morgonen därpå intog vi vår första frukost som var en fröjd för såväl ögat som magen, dessutom en väldigt fin utsikt mot Vesuvius och Neapel. Middagarna som serverades på kvällen lika goda, 3-rätters med 5-7 alternativ, delikata desserter. Luigi, Giovanni, Sonja med flera skötte servicen utmärkt. Rummet var extremt välstädat, nya handdukar varje dag, några tidigare resencenter var missnöjda med att det inte fanns bäddmadrass, det behövdes inte, däremot fick vi ett par extra kuddar, vilket gjorde nattsömnen behaglig. Chefen Gianni hjälpte oss med beställning av utflykter och löste andra frågor, inget verkade omöjligt för denna man. Samtlig personal var så trevliga trots att de hade en säkert arbetsam period bakom sig, de höll en proffsig profil, men man kunde ändå skoja lite med dem, det tycker vi båda är viktigt, då vi ligger en längre tid på samma hotell. Bra parkering för hyrbilen, Luigi hjälpte mig även att överraska hustrun med en bukett rosor på hennes födelsedag, mycket uppskattat, vilket gav mig pluspoäng. Vi har verkligen tänkt efter om det var något vi var missnöjda med och kom på en sak: den ena hissen var trasig några dagar, men då jag och hustrun ej är ovänner, kunde vi åka tillsammans i den andra. Efter sista middagen fick vi ett foto på hela restaurangpersonalen, det sitter nu på köksväggen och påminner om en TOPPENvecka i Sorrento. Vi rekommenderar varmt Riviera och hoppas vi har möjlighet att återvända hit i framtiden. Stort TACK till alla.

Datum för vistelsen: oktober 2014
  • Restyp: Reste som ett par
    • Standard
    • Rum
    • Service
2  Tack Rompunch
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
GianniCartiglia, Chief Concierge på Grand Hotel Riviera, svarade på det här omdömetSvarade 4 november 2014

Kära Steve L,
Tack så mycket för din fantastiska recension på Tripadvisor.
Vi är glada över att läsa att din vistelse hos oss verkligen överträffat dina förväntningar myra som din 20-bröllopsdag säkert kommer att ge dig underbara minnen.
Vi ser verkligen fram emot att få äran att välkomna dig igen till Rivieran!
Med min hjärtliga hälsningar
Gianni (Chief Concierge)

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 25 augusti 2014

Min man och jag besökte detta hotell i mitten av Juli 2014.
Att åka hiss ner till badbryggorna var super! Vilket underbart ställa att ligga och sola på!
Tyvärr så "passar" en del solstolar så ibland när vi kom ner var det nästan fullt. Pinsamt att passa och sedan åka upp och äta lång frukost!
Hotellet är mycket rent och rummet likaså Förutom att vi hade lite problem med myror.Sängarna är dessvärre stenhårda! Stort minus!
Vi bokade halvpension, maten är helt ok, men inte i toppklass. Servicen i restaurangen är däremot superbra! Frukosten helt ok.
Nära in till Centrum där det finns bra restauranger och bra shopping.

Datum för vistelsen: juli 2014
  • Restyp: Reste som ett par
    • Läge
    • Renlighet
    • Service
3  Tack alicia284
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Omdömet skrevs 1 juli 2014 från mobil enhet

Vi besökte nyligen Grand Hotel Riviera för första gången, men förhoppningsvis inte sista! Allt var toppen. Läget är fantastisk, högt uppe på en klippa med en vacker utsikt, och en hiss tar dig ner till havet för sol och bad. Ligger en bit utanför city vilket var skönt, dit kommer du ändå på en kort promenad. Servicen var det absolut bästa! Personalen gjorde allt för att vi skulle känna oss nöjda. Gianni som jobbar där ger vi ett extra tack till!

Datum för vistelsen: juni 2014
Restyp: Reste som ett par
3  Tack IsabellaB92
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Visa fler omdömen